Skriv sökord

Sparbanken Tranemo söker Företagsmarknadschef

Lediga tjänster
solljus

Senast uppdaterad: 12 maj, 2020

Sparbanken Tranemo är en självständig sparbank med verksamhetsområde inom Tranemo Kommun. Banken har en mycket stark ställning på marknaden. Affärsvolymen uppgår till 8 miljarder kronor. En unik styrka är bankens lokala förankring. Bankens huvudkontor finns i Tranemo. Vi är 20 medarbetare som har en stark ambition att skapa goda, personliga kontakter med våra kunder. Banken är medlem i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank AB genom avtal.

Vi söker en Företagsmarknadschef med starkt affärsmannaskap.

Ditt uppdrag blir att utveckla företagsaffären i verksamhetsområdet och relationen med våra företagskunder.

Vi ställer krav på ledaregenskaper samt förmåga att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. Vidare vill vi att Du har ett väl utvecklat affärsmannaskap samt gedigen kunskap och erfarenhet av rådgivning till företag. Självklart är Du en person som tycker om att göra affärer, ser affärsmöjligheter och har en förmåga att locka fram det bästa hos andra och skapa en organisation där människor trivs och stimuleras av att göra affärer. Du ska medverka till att skapa en kultur där kundfokus och marknadstänkande är viktiga värdeord. Du kommer att ha eget ansvar för ett antal företagskunder.

Du arbetar troligen idag som Företagsmarknadschef eller Företagsrådgivare med gedigen erfarenhet. Meriterande är ekonomiutbildning på högskolenivå eller liknande.

Du rapporterar till och är direkt underställd VD samt ingår i bankens ledningsgrupp.

Tjänsten är en heltidstjänst.

Har du frågor är du välkommen att ringa bankens VD K-G Magnusson på telefon 070-3376760.

Välkommen att maila din ansökan och meritförteckning, senast 26 maj 2020 till kg.magnusson@sparbankentranemo.se