Skriv sökord

Sparbanken Tanum söker Privatrådgivare

Lediga tjänster
privatrådgivare, Sparbanken Tanum

Senast uppdaterad: 10 november, 2022

Varje dag väljer någon att flytta sitt lån eller sina sparpengar till oss på Sparbanken Tanum. Banken växer så det knakar och vi vill fortsätta erbjuda våra kunder branschens högsta servicenivå. När andra banker minskar sin personalstyrka behöver vi bli fler.

Om Jobbet

I din roll som Privatrådgivare är uppdraget att ge kunderna en kvalificerad helhetsrådgivning, inom områden som bolån, spara och försäkringar. Vi ser ett stort värde i att träffa våra kunder fysiskt, men det är lika viktigt att kunna bistå bankens kunder via digitala kontaktvägar, vilket så klart också ingår i rollen. Vårt fokus är att skapa värde för kunden, någonting du i rollen som privatrådgivare gör genom att skapa relationer och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov. Digitala verktyg är en naturlig del av din vardag för att förenkla och effektivisera både för dig själv och för kunderna.

Om dig

Vi söker dig som brinner för kunden och kundmötet, har ett uttalat intrsse för att hantera privatärenden samt rådgivning av finansiella produkter och tjänster. Du ska ha lätt för att skapa förtroende i möten med människor, ha en egen drivkraft, planeringsförmåga och struktur. För oss är det viktigt att med hög kvalitet bygga goda och långvariga relationer för att på så sätt skapa nöjda kunder och uthållig lönsamhet.

Kompetenskrav

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från rådgivning inom bank, har yrkesanpassad Swedsec-licens för rådgivare och bolån samt IDD.

Frågor kring tjänsten

Ring eller maila till rekryterande chef, Johan Rosengren, på telefonnummer
0525 – 649 28 eller använd mailadressen johan.rosengren@sparbankentanum.se.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Tanumshede
Län: Västra Götalands län
Ref. nr: 2022/4
Kontakt: Johan Rosengren 0525-64928
Sista ansökningsdag: 2022-12-02
Länk till annons http://sparbankentanum.varbi.com/what:job/jobID:562572/

Dela sidan: