Skriv sökord

Sparbanken Skaraborg 175 år av affärsnära tänk, engagemang och tillgänglighet som består

I samhället Sparbanksidén
Biträdande företagschef, Sparbanken Skaraborg, 175 år

Senast uppdaterad: 12 maj, 2022

För att fira de 175 år av bankverksamhet och berätta om vägen framåt bjuder nu Sparbanken Skaraborg in till en jubileumsvecka på sina fyra kontor i Skara, Vara, Götene och Nossebro.

Som tack till alla kunder, samarbetspartners och bygden i stort bjuder banken under vecka 20 in till sina kontor för att tacka och bjuda på något gott. Under veckan bjuds det på kaffe, jubileumsglass från Mariestadsföretaget Kling Glass, och alla som kommer in får en Fröpåse från Kvänumsföretaget Fröbanken som kopplar till varumärkeslöftet.

– Vårt uppdrag är att driva banken framåt och vi planerar att finnas kvar här i 175 år till. Vi vill verka för att både området och människorna som bor och lever här kan utvecklas väl framåt. Att vi bjuder på fröpåsar är därför ingen slump, det är helt enkelt en sammankoppling med bankens löfte, ”Välkommen att växa”, säger Patrik Meijer, vd Sparbanken Skaraborg.

Måndag till Fredag håller kontoren öppna fram till klockan 15:00, på torsdag är det som vanligt kvällsöppet till klockan 18:00 och kunderna välkomnas in. Utöver firandet blir det tävlingar och förmånliga erbjudanden som även kan nyttjas digitalt.

sparbankenskaraborg.se

Lena Karlsson
Lena Karlsson
lena.karlsson@sparbankerna.se
Dela sidan: