Skriv sökord

Sparbanken Skåne söker kundansvarig rådgivare företag

Lediga tjänster
Sparbanken Skåne söker Kundansvarig Rådgivare Företag till Bankområde Nordöstra, ledig tjänst,

Senast uppdaterad: 31 mars, 2023

Till Bankområde Nordöstra söker vi en Kundansvarig rådgivare företag. Tjänsten utgår från vårt företagskontor i Kristianstad eller Hässleholm och du arbetar med företagskunder i hela Nordöstra Skåne, med kundens behov i fokus.

Om tjänsten

I Bankområde Nordöstra är vi 20 kollegor som arbetar i företagsaffären, och till vår grupp söker vi nu en erfaren kollega. I tjänsten som Kundansvarig Rådgivare Företag arbetar du med en befintlig kundbas men knyter också nya kunder till banken genom aktiv prospektbearbetning. Du arbetar självständigt med hela företagsaffären, och skapar nätverk och kompetens runt kunden genom nära samarbete med bankens specialister. Som Kundansvarig Rådgivare Företag möter du kunden på kundens villkor, och att besöka befintliga och blivande kunder är en naturlig del av ditt arbete. Du är aktiv på den lokala marknaden och representerar banken i nätverk och på lokala event.

Varför ska du jobba hos oss?

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Sparbanken Skåne är certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work och rankas som Sveriges femte bästa arbetsplats! Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Om våra medarbetare trivs och känner engagemang kommer våra kunder trivas med oss. Vi har som mål att vara ett företag där medarbetarna fortsätter att vara motiverade, mår bra och väljer att stanna länge.

Din profil

Du är en resultatorienterad person med god problemlösningsförmåga som ser möjligheter. Du drivs av att göra affärer och det är viktigt för dig att gruppen lyckas tillsammans. Det är naturligt för dig att skapa goda relationer med kunder och kollegor, du lever bankens värderingar och bidrar till att nå bankens uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet från liknande yrkesroll, Swedsecs Rådgivar- och Bolånelicens.

Välkommen med din ansökan!

Ansök med ett personligt brev samt CV genom information på vår hemsida. Motivera i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med till rollen och Sparbanken Skåne. Urval sker löpande men vi vill ha din ansökan senast den 23 april. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Frågor

Har du frågor kontakta Helen Göransson, Tillträdande Bankchef Bankområde Nordöstra, telefon 044-13 85 92
Kontaktperson för Finansförbundet är Malin Nyman, telefon 0451-430 68
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson, telefon 044-13 82 77
Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se

Dela sidan: