Skriv sökord

Sparbanken Skåne söker kundansvarig premium till Hässleholm

Lediga tjänster
Sparbanken Skåne söker Kundansvarig Rådgivare Företag till Bankområde Nordöstra, ledig tjänst,

Senast uppdaterad: 11 maj, 2023

Vi söker en relations- och resultatinriktad kollega som ska arbeta som Kundansvarig Premium. I rollen som Kundansvarig Premium ansvarar du för din egen kundbas och skapar långsiktiga kundrelationer. Du genomför rådgivning ur ett helhetsperspektiv och bidrar till att utveckla kundens ekonomi och nå sina mål. Du arbetar med hög kompetens inom finansiell rådgivning och med komplexa affärer. I rollen kommer du att arbeta både med befintliga och nya Premiumkunder.

Varför ska du jobba hos oss?

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Sparbanken Skåne är certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work och rankas som Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Om våra medarbetare trivs och känner engagemang kommer våra kunder trivas med oss. Vi har som mål att vara ett företag där medarbetarna fortsätter att vara motiverade, mår bra och väljer att stanna länge.

Vårt kontor

På kontoret i Hässleholm är vi 16 kollegor med gedigen erfarenhet. Vi är ett härligt team som jobbar nära vår lokala marknad. Vi arbetar med hela affären, från kundtjänst till komplexa företags- och privataffärer. Kontoret ligger mitt i centrum vilket innebär en stor variation av både befintliga och nya kundrelationer.

Din profil

Du tror liksom vi på sparbanksidén – att hjälpa människor skapa en trygg ekonomi genom ett sunt sparande och att använda bankens överskott till att återinvestera i lokalsamhället. Du har ett stort intresse för spara- och placering och motiveras av kundmöten. Du är en positiv, utåtriktad, flexibel och ansvarstagande person som tycker det är roligt att förmedla bankens produkter. Du arbetar strukturerat och kan hålla fokus i ditt arbete för att nå bästa resultat för både banken och dina kunder. För att framgångsrikt arbeta i rollen krävs hög kompetens inom sparaaffären. Vi vill att du har stark drivkraft och bidrar till att nå bankens uppsatta mål genom att ta initiativ och vinna förtroende. För att lyckas måste du tycka om att göra affärer och vara öppen för att skapa goda relationer med människor, både i och utanför banken. Du arbetar proaktivt och motiveras av att knyta nya kunder till banken.

För att arbeta i rollen krävs erfarenhet av liknande yrkesroll.

Formella krav för rollen är Swedsec rådgivar- och bolånelicens samt Försäkringsdistribution Liv Privat. Det är meriterande om du även har erfarenhet från företagsaffären.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök med ett personligt brev samt CV på Sparbanken Skåne. Motivera i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med till rollen och Sparbanken Skåne. Urval sker löpande men vi vill ha din ansökan senast den 19 maj. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Har du frågor kontakta Maria Ericson, Kontorschef Hässleholm Privat, telefon 0451-430 51
Kontaktperson för Finansförbundet är Klas Gustafsson, telefon 0451-430 42.
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson 044-13 82 77.

För femte året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. Vi rankas just nu som Sveriges femte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se

Dela sidan: