Skriv sökord

Sparbanken Skåne lyfts fram på europeisk topp-30 för arbetsplatser

I samhället
Topp 30 för arbetsplatser

Senast uppdaterad: 11 september, 2020

Sparbanken Skåne lyfts fram som en av Europas 30 bästa arbetsplatser, i en ny listning från organisationen Great Place to Work som presenteras i veckan. Det är i kategorin Stora företag, där Sparbanken Skåne kommer in på plats 26 i rankningen över de bästa arbetsplatserna i hela Europa.

— Vi har höga ambitioner kring att vara en bra arbetsgivare. Vi vill vara ett företag där medarbetare väljer att stanna länge för att de upplever att de utvecklas och trivs. Att lyftas fram som en av de allra bästa arbetsplatserna i Europa känns fantastiskt bra, något alla medarbetare kan glädjas åt och en inspiration till att fortsätta utveckla organisationen, säger Maria Stagmo, HR-chef och hållbarhetsansvarig på Sparbanken Skåne.

När Great Place to Work listar Sveriges och Europas bästa arbetsplatser görs det utifrån globalt testade utvärderingskriterier. Rankningen bygger dels på externa bedömningar av företagens processer och rutiner, men också på undersökningar bland medarbetare och ledning. Det är alltså personalen själv som utvärderat sin arbetsgivare.

Pressmeddelande från Great Place to Work hittas här
https://www.mynewsdesk.com/se/great-place-to-work/pressreleases/europas-baesta-arbetsplats-svenska-regent-3033402

Sparbanken Skåne är Sveriges största sparbank, huvudägd av tre skånska sparbanksstiftelser. Banken har cirka 500 medarbetare och verksamhet i 15 skånska kommuner.

 

Dela sidan: