Skriv sökord

Sparbanken Sjuhärad – Vikariat Privatrådgivare Fristad

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 30 april, 2020

Får du energi av att lösa kunders frågeställningar? Vill du arbeta på en växande marknad där kontoret bidrar till att utveckla Fristad? Vi söker en privatrådgivare med intresse för att underhålla och utveckla relationer med kunder.

Om rollen
Sparbanken Sjuhärad är marknadsledande på orten och kontoret ansvarar för 6800 privat- och företagskunder och har en affärsvolym på 3 miljarder. Du är primära kontakten för dina kunder och ansvarar för att utveckla deras affär. Som privatrådgivare arbetar du med rådgivning och försäljning inom områden som betala, låna, spara, pension, försäkringar samt familjejuridik. Du förväntas även skapa affärer med nya kunder.
Vem är du?
Vi letar efter dig som trivs med att träffa människor och utveckla relationer. Du har ett arbetssätt där digitala verktyg är en naturlig del av din dag. Vi ser att du har ett stort eget driv och ditt arbetssätt karakteriseras av initiativtagande och driv för att slutföra uppgifter. Centralt är att du har ett affärsfokus i allt du gör och du arbetar för att kunderna skall få lösningar som är anpassade efter deras behov.
Utbildning och erfarenhet
• Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens
• Kompetens kring rådgivning i bank eller liknande position
• Swedsec rådgivar- och bolånelicens
Ytterligare Information
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du kontorschef Kim Härö, 033-16 65 21.
Tjänsten är ett vikariat from augusti till och med december 2020.
Ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till personal@sparbankensjuharad.se senast den 10 maj.
Om Sparbanken Sjuhärad
Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.