Skriv sökord

Sparbanken Sjuhärad söker Privatrådgivare Borås

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 30 april, 2020

Vill du bli en del av den personliga och lokala banken? Med en stark lokal närvaro, personliga möten och engagerade medarbetare skapar vi de bästa kundupplevelserna. Vi söker en driven Privatrådgivare med intresse för att underhålla och utveckla våra kundrelationer.

Om rollen
Idag är vi 15 personer som arbetar på Rådgivningskontoret och nu söker vi ytterligare en privatrådgivare. Du kommer att arbeta med kvalificerad rådgivning där målet är att hitta bästa helhetslösningen för kunden inom områden som betala, låna, spara, pension, försäkringar samt familjejuridik. Du har ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap som du använder för att utveckla befintlig kundbas och proaktivt prospekterar nya kunder.
Vem är du?
Vi letar efter dig som trivs med att träffa människor och utveckla relationer. Du har ett arbetssätt där digitala verktyg är en naturlig del av din dag. Vi ser att du har ett stort eget driv och ditt arbetssätt karakteriseras av initiativtagande och driv för att slutföra uppgifter. Centralt är att du har ett affärsfokus i allt du gör och du arbetar för att kunderna skall få lösningar som är anpassade efter deras behov. Tidigare erfarenhet inom finansiell rådgivning är en självklarhet för att lyckas i rollen.
Utbildning och erfarenhet
• Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens
• Kompetens kring rådgivning i bank eller liknande position
• Swedsec rådgivar- och bolånelicens
Ytterligare Information
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du kontorschef, Ankie Bergdahl 033-16 68 80.
Ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev som du skickar till personal@sparbankensjuharad.se senast den 13 maj.
Om Sparbanken Sjuhärad
Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.