Skriv sökord

Sparbanken Rekarne söker Företagsrådgivare breddmarknad

Lediga tjänster
företagsrådgivare, kreditchef, sparbanken Rekarne

Senast uppdaterad: 24 november, 2022

För oss är det viktigt att du som medarbetare får utvecklas och att du trivs på jobbet. Med rätt kunskaper kan du leverera de bästa och mest genomtänkta lösningarna. Och mår du bra blir det enklare att hålla en öppen och kreativ kommunikation och skapa bra samarbeten.

Om jobbet

Vi på Sparbanken Rekarne brinner för entreprenörskap och företagare. I rollen som företagsrådgivare är du med och utvecklar företag i bankens verksamhetsområde genom ett nära samarbete och lokal närvaro.

Som företagsrådgivare har du en viktig roll att ansvara för lönsamhet och riskhantering av nystartade och mindre företag. Det handlar framför allt om att knyta affärsmöjligheter med nya kunder och förädla befintliga kundrelationer. Arbetet sker självständigt men uppdraget är till stora delar också ett lagarbete. Samarbete med övriga kollegor och specialister i banken ställer höga krav på god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kanske redan idag arbetar som företagsrådgivare inom bank eller liknande verksamhet. Vi ser gärna att du är utbildad civilekonom eller motsvarande. Du förväntas ha praktisk erfarenhet av kundrelationer och känner dig trygg med att diskutera de behov som våra företagskunder kan ha. Analytisk kompetens och förståelse för hur banker fungerar är meriterande.

För att trivas inom Sparbanken Rekarne och lyckas i rollen tror vi att du är positiv, engagerad, affärsdriven och lösningsorienterad. Du har god förståelse för helheten och har förmågan att arbeta proaktivt.

Varför jobba hos oss

Sparbanken Rekarne är den ledande banken i Eskilstuna och Strängnäs kommuner, med en affärsvolym på 50 miljarder kronor och 115 anställda på våra tre kontor i Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred. Hos oss finns stark tillväxt, nöjda kunder, fräscha kontor och glada medarbetare. Vi är en självständig bank som till hälften ägs av Sparbanksstiftelsen Rekarne och till hälften av Swedbank.

Med det största antalet kunder inom både privat och företag av alla bankerna på våra orter visar vi att vi kan den lokala marknaden och att vi känner våra kunder. Bankens styrelse, ledning och medarbetare finns nära kunderna, vilket gör att vi kan fatta snabba beslut. Vi vill vara banken med bäst tillgänglighet på orten.

Vårt arbete genomsyras av samhällsengagemang; sedan 1996 har banken och Sparbankstiftelsen Rekarne tillsammans investerat över 300 miljoner kronor i lokal utveckling.

Mångfald är en nyckel till framgång för oss. Genom att vara oss själva och se varandras olikheter som en tillgång kan vi alla växa. Hänsyn till människor samt mångfald och inkludering ingår i våra värderingar. Vi tror på att skapa en arbetsmiljö där alla medarbetare känner sig välkomna, respekterade, uppskattade och sedda – oavsett bakgrund.

Vi värnar om ditt välmående och erbjuder en hållbar och flexibel arbetsmiljö. Tillsammans skapar vi en trygg och hållbar framtid. Tillsammans gör vi skillnad.

Placeringsort: Eskilstuna
Sista ansökningsdag: 2022-12-09
Ansökan: sparbankenrekarne.teamtailor.com/jobs/

Vad får du hos oss?

  • En bra arbetsmiljö. Vi har hög frisknärvaro och jobbar i en bra arbetsmiljö.
  • Frihet & flexibilitet. Vi jobbar under frihet och ansvar. Vi förutsätter att motiverade och affärsinriktade medarbetare driver sin egen utveckling.
  • Vi tror på att ha kul på jobbet! Då får man bra gemenskap och mår bra. Dessutom läcker du vad du tänker. Om du mår bra och har kul, så mår även kunderna bra.
  • Bra förmåner. Vi jobbar hårt. Men i gengäld har vi kul på jobbet, schysst lön och bra förmåner.

Kontaktpersoner:

Stf Företagsmarknadschef, Patrik Karlsson, patrik.karlsson@rekarne.se
Facklig kontaktperson, Jessica Tinglum, jessica.tinglum@rekarne.se
HR-chef, Stellan Rosengren, stellan.rosengren@rekarne.se

Om Sparbanken Rekarne

Sparbanken Rekarne är en fullsortimentsbank som verkar i Eskilstuna och Strängnäs kommuner. Vi har sammanlagt drygt 115 anställda och finns på tre orter; Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred.

Grundades: 1996
Medarbetare: 115
Omsättning: 50 miljarder kr

Läs gärna mer om oss på www.banken.se

Dela sidan: