Skriv sökord

Sparbanken Lidköping söker Teamledare till Ekonomibutiken

Lediga tjänster
Teamledare sökes till Sparbanken Lidköping

Senast uppdaterad: 24 januari, 2023

Sparbanken Lidköping söker en teamledare och kollega med passion för service som bygger förtroende, skapar en positiv och inkluderande arbetsmiljö, visar intresse, respekt och omtanke för andra och behandlar alla lika. Gillar att inspirerar sina medarbetare och kollegor, uppmuntrar andra till att leverera sitt yttersta och uppnå sin fulla potential.

Som Teamledare har du det övergripande ansvaret för 8 medarbetare som jobbar i Ekonomibutiken. Denna grupp är vårt ansikte utåt och det första kunden kommer i kontakt med vid besök på bankkontoret, via telefon och digitala kanaler. I rollen ingår bland annat att leda, delegera, inspirera och motivera dina kollegor men också vara en del av det dagliga arbetet i Ekonomibutiken i allt från att bistå kunder i det obokade möten till att aktivera tjänster för nya kunder i det bokade mötet.

Är du intresserad av ett omväxlande arbete i en inspirerande miljö där ingen dag är den andra lik, läs mer och ansök om tjänsten

Om Sparbanken Lidköping

Sparbanken Lidköping är Lidköpings egen bank, det har vi varit i över 188 år. Allt vårt överskott kommer våra kunder tillgodo på flera sätt. Det återinvesteras i banken, i människor och företag i Lidköping. Vi är en lokal bank med 65 medarbetare vilket bland annat innebär att det aldrig är långt till beslut. Vi är marknadsledande inom vårt verksamhetsområde och är en fullsortimentsbank med kvalificerade rådgivare som har enkelhet och kvalitet i fokus.

I vårt erbjudande har vi ett stort fokus på tillgänglighet mot kund kombinerat med de senaste digitala tjänsterna – hos oss är nämligen alla kunder välkomna oavsett behov. Vår värdegrund är Laganda, Enkelhet och Engagemang!
sparbankenlidkoping.se

Dela sidan: