Skriv sökord

Sparbanken Lidköping söker Företagsmarknadschef

Lediga tjänster
Företagsmarknadschef, ledig tjänst, sökes, Sparbanken Lidköping

Senast uppdaterad: 31 oktober, 2022

Sparbanken Lidköping är en lokal bank med 65 medarbetare vars överskott återinvesteras i lokalsamhället via ekonomiskt stöd till olika projekt genom vår ägare, Sparbanksstiftelsen Lidköping.

Vi vill ge våra kunder den allra bästa hjälpen med att ta kloka och hållbara beslut om sin ekonomi. Vi erbjuder en personlig och engagerad bank som tillhandahåller moderna, konkurrenskraftiga tjänster. I vårt erbjudande har vi ett stort fokus på tillgänglighet mot kund kombinerat med senaste digitala tjänsterna – hos oss är nämligen alla kunder välkomna oavsett behov.

Allt vårt överskott kommer våra kunder tillgodo på flera sätt. Det återinvesteras i banken, i människor och företag i Lidköping. Det ger en stabil, trygg bank som ständigt kan utvecklas, till nytta för dig som kund. Och det skapar möjligheter för individer, näringsliv och orten att växa sig starkare. Som kund hos oss är du en viktig del i detta kretslopp.

Nu söker vi en Företagsmarknadschef som med ett coachande ledarskap brinner för att överträffa kundens förväntningar, göra affärer samt utveckla sina medarbetare. Här erbjuds du en ledande befattning där du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor utvecklar bankens företagsaffär. Vi tror att detta kan vara du!

Läs mer om oss på www.sparbankenlidkoping.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Företagsmarknadschef kommer du att ha ett övergripande ansvar med att leda bankens företagsaffär, vilket bland annat omfattar försäljning, kunder, personal, marknad och resultat. Tillsammans med dina medarbetare formar du nätverk och bygger relationer med både befintliga och nya kunder samt andra samarbetspartners. I ditt team ingår för närvarande 13 medarbetare bestående av företagsrådgivare, lantbruksrådgivare, kundstöd och CM-specialister. Du arbetar aktivt med att samordna marknadsaktiviteter inom bankens företagsområde, representerar banken i externa sammanhang såsom kundträffar och event samt kontrollerar att verksamheten i övrigt bedrivs i enlighet med gällande föreskrifter och lagar.

Du ansvarar för att kommunicera verksamhetens visioner och strategiska mål samt översätta dem till konkreta mål för respektive medarbetare. Genom ditt ledarskap stöttar du medarbetarna i deras utveckling och ger dem förutsättningar för att lyckas i sina uppdrag. Du förväntas skapa ett gott arbetsklimat där delaktighet, engagemang och laganda främjas. Rollen ingår i bankens ledningsgrupp och du rapporterar kontinuerligt till VD avseende verksamheten och personalens utveckling.

Din profil

Vi tror att en högskoleutbildning inom ekonomi/affärsjuridik eller motsvarande arbetslivserfarenhet är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har troligtvis tidigare erfarenhet av ledarskap och av att jobba i bank med företagsaffären samt har en mycket god förståelse för både kundaffär och kreditrisk. Vi ser gärna att du har SwedSec-licensiering för finansiell- och bolånerådgivning. Har du även försäkringsdistributionsrätt är det meriterande.

Som person tillämpar du ett coachande ledarskap där du genom ditt engagemang, affärsintresse och kommunikativa förmåga entusiasmerar dina medarbetare till fortsatt utveckling och framgång. Du har ett stort eget driv och gillar att arbeta målorienterat, har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer samt innehar ett ödmjukt förhållningssätt. Vidare delar du bankens värdegrund om att vara en verksamhet som präglas av laganda, engagemang och enkelhet.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via OnePartnerGroup. För den här tjänsten värdesätter vi en lokal förankring.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2800 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Dela sidan: