Skriv sökord

Sparbanken i Karlshamn söker medarbetare till kassa/kundtjänst

Lediga tjänster
Sparbanken i Karlshamn, medarbetare till kassa/kundtjänst medarbetare till kassa/kundtjänst

Senast uppdaterad: 20 september, 2022

Är du social, flexibel och serviceinriktad? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

Som medarbetare i kassa/kundtjänst arbetar du med våra kunder enligt bankens värderingar och du är bankens viktiga ansikte utåt.

Ditt arbete består av att hantera privat- och företagskunders behov av bankens vardagstjänster och digitala tjänster. Du möter bankens kunder via våra kontor i kassa/kundtjänst samt via telefon och digitala kanaler. Du kommer även att hjälpa dina kollegor med att boka in kunder i deras kalender via telefon.

Kompetenser för att lyckas i rollen

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, noggrann och flexibel.
Vi ser gärna att du har ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå.
Erfarenhet av kundtjänst/servicearbete är meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på 100%, till och med 31 augusti 2023 med chans till förlängning. Tjänsten kan innefatta byte av kontor/avdelning vid behov. B-körkort erfordras.

Ansökan

Tjänsten tillträdes efter överenskommelse och rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan till HR-chef Marie Fagberg, marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se, senast den 7 oktober 2022.

Upplysningar kring tjänsten

Frågor kring tjänsten besvaras av kontorschef Maja Hyllstedt, 0454-30 44 00, maja.hyllstedt@sparbankenikarlshamn.se

Facklig representant för Finansförbundet är Kim Olsson, 072-571 44 11, kim.olsson@sparbankenikarlshamn.se

Om Sparbanken i Karlshamn

Sparbanken i Karlshamn är en bank med gamla anor och har bidragit till lokal utveckling och nytta i över 190 år. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde som är Karlshamns och Olofströms kommuner och skall vara den självklara finansiella partnern för privatpersoner, företag, kommun och föreningar.

Vinsten går inte till aktieägare utan stannar kvar i bygden och bidrar till att utveckla bland annat föreningsliv, näringsliv och kultur.

Banken har ett starkt lokalt kontorsnät och ett komplett utbud av finansiella tjänster och produkter och erbjuder våra kunder personlig bankservice av hög kvalitet. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Nära – Bra – Nyttig.

Banken har idag över 100 anställda.
sparbankenikarlshamn.se

Dela sidan: