Skriv sökord

Sparbanken i Karlshamn söker medarbetare till enheten Affärsstöd

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 8 februari, 2024

Har du ett stort engagemang och intresse för projektledning och att hjälpa våra kollegor i banken i frågor som rör processer inom logistik, IT och inköp? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker en medarbetare till vår enhet Affärsstöd som vill ta en viktig roll i Sparbanken i Karlshamns utveckling för projektledning och processhantering och som har ett stort engagemang och egen drivkraft.

Om tjänsten

I rollen som projektledare/processansvarig kommer du att vara ansvarig för att driva igenom olika projekt i banken. Projektledning innebär att ta ansvar för att starta upp projekt, driva igenom förändringsprocessen och att sedan avsluta genom att stödja övriga enheter vid implementering. Projekten kan vara IT-relaterade, men även omfatta nya produkter eller tjänster inom banken. Rollen kommer också ansvara för att utveckla och effektivisera processer i banken, främst inom logistik samt vara ett stöd till verksamheten i frågor rörande IT och inköp.

Du förväntas ha en stor egen drivkraft och vilja att förändra och förbättra processer för hela verksamheten. Andra egenskaper som är viktiga är god planeringsförmåga, god samarbetsförmåga och vana att kommunicera med både kollegor och leverantörer. Arbetet kommer även att innebära ett samarbete med andra sparbanker och Swedbank.

Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Projektledning
  • Processhantering, främst inom logistik
  • Inköpshantering
  • Stöd vid implementering av produkter och tjänster i verksamheten
  • Stödja verksamheten i IT-frågor tillsammans med andra medarbetare inom Affärsstöd

Du kommer att tillhöra enheten Affärsstöd som idag består av 9 medarbetare.

Kompetenser för att lyckas i rollen

Som person är du engagerad, drivande, strukturerad och har en god förmåga att ta till dig ny kunskap. Du har en god kommunikativ förmåga och förmedlar kunskap och information vidare till andra på ett lättillgängligt sätt. Då arbetet förutsätter samverkan med olika avdelningar på banken, krävs det att du är en relationsbyggare som ser samarbete som en förutsättning för att nå bästa resultat.

Utbildning och erfarenhet

  • Högskoleutbildning inom IT eller logistik är starkt meriterande
  • Erfarenhet från projektledning/processhantering
  • Erfarenhet inom bank är meriterande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Karlshamn, men du arbetar över hela vårt område. Tillträde sker efter överenskommelse.

Upplysningar kring tjänsten

Frågor kring tjänsten besvaras av Sofia Asukka, chef Affärsstöd, 0454-30 43 33.
Facklig representant för Finansförbundet är Kim Olsson, tel. 0454 – 30 44 00.
Välkommen med din ansökan senast den 29 februari. Urval sker löpande. CV och personligt brev skickas till Marie Fagberg, HR-chef, marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se

Kerstin Olby
Kerstin Olby
Kommunikatör för Sparbankernas Riksförbund
kerstin.olby@sparbankerna.se
Dela sidan: