Skriv sökord

Sparbanken i Enköping – Vi söker Företagsrådgivare till vårt kontor i Bålsta

Lediga tjänster
solljus

Senast uppdaterad: 5 maj, 2020

Bålsta kontoret
Du kommer att ingå i ett härligt gäng med företagsaffären i fokus. Vi är 17 medarbetare totalt på kontoret som gillar att jobba tillsammans mot högt uppsatta mål.

Kontoret har ca 1200 företagskunder, allt från enskilda bolag till mindre koncerner. Vi är starka i Bålsta/Håbo men utmanas varje dag av konkurrenter på marknaden både digitalt och i det fysiska mötet. Vi vill vara nära kundens verksamhet och vara en naturlig partner i deras vardag och deras framtidsplaner.

Om tjänsten
Du blir en del av vår företagsgrupp som med hög kompetens och stort engagemang driver den lokala företagsaffären.

Som företagsrådgivare har du både kund och affärsansvar för en del av kontorets kunder, men också ett samordningsansvar för det kundteam som du skapar runt dina kunders specifika behov. Du kommer förutom att utveckla befintliga kundrelationer arbeta proaktivt med att skapa nya relationer och driva affärsmöjligheter.

Om dig
Du har en hög kompetens och erfarenhet att kunna läsa av kundens totala behov och ta fram en individuellt anpassad lösning. Som person är du socialt utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor.

Arbetet kräver stor egen drivkraft att verka på marknaden samt god kompetens och erfarenhet av företagsaffären. I rollen ingår att man håller sig uppdaterad om omvärlden, marknadsutvecklingen och övriga förhållanden som kan påverka dina kunder och agera utifrån detta.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö med fokus på att utveckla vår gemensamma affär, där ett aktivt affärsmannaskap är en naturlig del av vardagen. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och motiveras av både gemensamma som individuella mål.

Formella krav i rollen är Swedsec rådgivar- och bolånelicens.

Vill du veta mer?
Om du har frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Företagschef Joakim Kihlgren på tel:0171-85 405, 072-230 47 40 alt joakim.kihlgren@sparbankenenkoping.se

Din ansökan mailar du till hr@sparbankenenkoping.se senast den 19/5-2020

Varmt välkommen med din ansökan!