Skriv sökord

Sparbanken i Enköping – Företag i Bålsta söker kundstöd

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 5 maj, 2020

Bålsta kontoret
Du kommer att ingå i ett härligt gäng med företagsaffären i fokus. Vi är 17 medarbetare totalt på kontoret som gillar att jobba tillsammans mot högt uppsatta mål.

Kontoret har ca 1200 företagskunder, allt från enskilda bolag till mindre koncerner. Vi är starka i Bålsta/Håbo men utmanas varje dag av konkurrenter på marknaden både digitalt och i det fysiska mötet. Vi vill vara nära kundens verksamhet och vara en naturlig partner i deras vardag och deras framtidsplaner.

Om jobbet
Som kundstöd/rådgivare arbetar du nära de andra kundansvariga och ingår i flera kundteam där ni tillsammans utvecklar kundens affärer med banken. Du kommer också få möjlighet att utveckla en egen kundstock utifrån din kompetens och utvecklingspotential.

Arbetsområden/ansvar
– Arbeta i nära samarbete med andra kundansvariga där ni i kundteam tillsammans utvecklar och tar ansvar för kundens affär med banken.
– Rollen innebär ett stort ansvar för kvalitén i den löpande affären.
– Proaktivitet –genom att komma med affärs-och förbättringsförslag för kunden.
– Ha ansvar för egna kunder.
– Ta hand om nya kunder.
– Hjälpa till att administrera nya och befintliga föreningar.

Om dig:
Vi söker dig som är utåtriktad och tycker om att arbeta i team, sätter kunden i fokus och arbetar lösningsorienterat. Du drivs av att träffa kunder, ta ansvar för kundens löpande affärer och vara ett stöd för kundansvariga i det dagliga arbetet. För det krävs det att du är ordningsam, flexibel och ansvarsfull. Vi värdesätter att du har en drivkraft och vilja att fortsätta utvecklas i din roll och i banken.

Formella krav: Swedsec rådgivar-och bolånelicens

Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta företagschef Joakim Kihlgren 0171-854 05, 072-230 47 40 alt joakim.kihlgren@sparbankenenkoping.se

Välkommen med din ansökan till hr@sparbankenenkoping.se senast den 19/5 2020