Skriv sökord

Sparbanken Gotland söker Företagsrådgivare med hjärta för Gotland

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 24 november, 2020

Är du en analytisk och pedagogisk ekonom som vill att ditt arbete ska göra nytta? Tycker du att det är roligt att göra djupanalyser av balans- och resultaträkningar och ge konkreta råd för att förbättra dina kunders affärer? Vill du dessutom jobba i en annorlunda bank som finns till för att gynna det gotländska lokalsamhället?

Då är rollen som Sparbanken Gotlands nya företagsrådgivare något för dig!

Om banken och tjänsten

Vi söker en till stjärna till teamet som arbetar med bankens företagskunder över hela ön.

Vi erbjuder såklart ett brett utbud av finansiella tjänster – såsom kreditgivning, betaltjänster, pensions- och placeringslösningar, försäkringar med mera – men framförallt tar vi oss tiden att lära känna våra kunder och hitta skräddarsydda lösningar. Vi finns där som bollplank till våra kunder och vill att de ska växa och göra bra affärer. Det är därför vi finns till och det är vad vi menar med bra rådgivning.

I din roll kommer du att träffa många företagskunder och hjälpa dem att göra bra affärer. Din rådgivning kommer omfatta hela företagscykeln – från det första investeringsbeslutet i ett helt nystartat bolag, till försäljningen av ett annat bolag eller kanske pensionsplaneringen för ägaren.

Till företagsteamet kommer du att bidra med en stark analytisk kompetens där du kan se bakom siffrorna i en balans- och resultaträkning och även agera bollplank till övriga rådgivare i mer komplicerade frågor.

Om dig
• Vi tror att du är en högskoleexaminerad ekonom med ett antal års arbetslivserfarenhet av företagsrelaterade frågor och att du har god förståelse för strategi och planering. Saknar du högskoleexamen så har du under en längre tid i arbetslivet fått motsvarande erfarenheter och kompetenser.
• Vi är säkra på att du är analytiskt lagd samtidigt som du är pragmatisk och har förmågan att göra det komplicerade enkelt.
• Du är också en riktig lagspelare och tycker om att arbeta nära dina kollegor i banken.
• Det är inte ett krav med bankerfarenhet eller erfarenhet som företagsrådgivare, men beroende på din profil i övrigt är detta meriterande.

Sist men inte minst – detta är jobbet för dig som när du åker till banken på morgonen vill känna att du gör skillnad för Gotland. Låter det som du?

Skicka CV och personligt brev via mail senast den 31 december 2020 till  rekrytering@sparbankengotland.se

För frågor ang tjänster ring 0498-40 48 61

Dela sidan: