Sparbanken Gotland söker en Affärschef

Sparbanken Gotland är en lokalt förankrad fullservicebank. Banken vänder sig till framförallt privatpersoner och små företag.
Sparbanken Gotland har en affärsvolym om cirka 2 miljarder kronor och 13 medarbetare verksamma på kontoren i Roma och i Stånga.

Om tjänsten
Som affärschef ingår du i bankens ledningsgrupp. Du förväntas arbeta marknadsinriktat med att utveckla affären gentemot våra kunder. Då Sparbanken Gotland är en relativt liten arbetsplats förväntas att du kan hantera en stor bredd av arbetsuppgifter såsom kreditfrågor och anti-penningtvättsarbete. 

 

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning och gedigen bankerfarenhet. Ledarerfarenhet är meriterande. Du är affärsinriktad och har ett gott omdöme. För att lyckas i tjänsten bör du vara kommunikativ och noggrann samt driven av att nå uppsatta mål. Du bör ha god förmåga att skapa relationer både internt och externt.   

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och ansökningsbrev på e-post till rekrytering@sparbankengotland.se senast den 29 mars 2018. Frågor om tjänsten besvaras av VD Robert Kalström, 0498-40 48 61.

 

Om Sparbanken Gotland
Vår verksamhet tar avstamp i sparbanksidén, en idé om att pengarna kan komma till nytta i ett lokalt kretslopp där insättarna möjliggör lokal tillväxt genom en lokal bank. Vår sparbank har en stark lokal förankring och vinsten skall komma samhället till gagn. Läs mer på sparbankengotland.se

Senast uppdaterad: 
2018-03-16