Skriv sökord

Sparbanken Göinge söker en Företagsrådgivare

Lediga tjänster
Risk Officer sökes till västsupport

Senast uppdaterad: 4 november, 2022

Vill du jobba som företagsrådgivare i Skåne? Sök jobbet på Sparbanken Göinge.

Om Sparbanken Göinge

Sparbanken Göinge har kontor i Farstorp, Glimåkra, Röke och Vinslöv och samtliga erbjuder fullservice inom bank och försäkring. Banken har en affärsvolym på cirka 18 miljarder kr och har cirka 55 medarbetare. Vi är en bank med väldigt hög kundnöjdhet. Våra ledord är Trygg-Nära-Personlig vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Alla beslut fattas lokalt och nära kunderna.

Sparbanken Göinge har under de senaste åren expanderat kraftigt och behöver nu stärka organisationen. Vi söker en företagsrådgivare till vårt kontor i Glimåkra. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är lösningsorienterad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Som företagsrådgivare ansvarar du för att genom ett tydligt och lokalt affärsmannaskap utveckla din kundbas utifrån lönsamhet, risk och kundnöjdhet. Vi har en hög kundnöjdhet som står mycket högt upp på agendan varför rollen kräver ett stort mått av affärsmässighet och hög servicenivå. Du driver företagsaffären i nära samarbete med kollegorna som arbetar inom företag- och privatmarknaden. För oss är samspelet mellan företags- och privatrådgivare en viktig framgångsfaktor. Du arbetar självständigt, men har stöd av bankens specialister och ser till att kunden får ta del av hela bankens kompetens och erfarenhet.

Din bakgrund och egenskaper

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller inom redovisning/revision och som idag jobbar som företagsrådgivare och har några års erfarenhet av den yrkesrollen alternativt annan likvärdig erfarenhet. För att lyckas i rollen förväntas det att du agerar utifrån bankens strategi och värderingar samt att du har en stark positiv drivkraft och en särskilt god förmåga att få kunden att känna sig utvald. Du har viljan att skapa affärsmöjligheter och ambitionen att addera mervärde hos våra kunder. Du har ett utåtriktat sätt och ett brinnande intresse för att göra affärer. Genom lyhördhet och genuint intresse för kundens behov skapar du förtroenden och bygger långsiktiga relationer. Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt, är noggrann och har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete.

Information och kontakt

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Glimåkra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 23 november.

Vill du arbeta med att skapa trygga, nära och personliga möten så är du välkommen att söka tjänsten!
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Dela sidan: