Skriv sökord

Sparbanken Eken: Vi söker en företagsrådgivare som vill växa tillsammans med oss och våra kunder.

Lediga tjänster
solljus

Senast uppdaterad: 2020-11-04

Lediga tjänster

På Sparbanken Eken är vi mycket stolta över en hög kundnöjdhet och att många nya kunder vill komma till oss. Vi tror att det beror på att många precis som vi tycker att en bank ska vara lokal, nära och kompetent.
Vi söker nu en företagsrådgivare till vårt kontor i Långasjö.

Som medarbetare hos oss förutsätts det att du vill och kan skapa goda relationer och ge god service. Du trivs med att ha många och täta kundkontakter, är bra på att identifiera kundbehov och därmed också bra på att presentera kloka affärslösningar. Rollen kräver att du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom engagemang, affärsmässighet och analytisk förmåga högt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter som företagsrådgivare samt är SwedSec-licensierad.

Vi erbjuder dig ett spännande och mångsidigt arbete. Vi arbetar nära i team och vill att du, precis som vi, tycker om att skapa goda kundrelationer både med befintlig kundstock och vid nykundsbearbetning.

En lokal bank med stort engagemang
Våra kärnvärden Lokala, Nära och Kompetenta bär vi på Sparbanken Eken med oss i allt vi gör. De vägleder oss såväl i vårt agerande mellan varandra som kollegor som i mötet med våra kunder och samarbetspartners. Vi växer och utvecklas som bank vilket gör att det är viktigt att du har god initiativförmåga och vill ta till dig nya kunskaper och arbetssätt.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering på vårt kontor i Långasjö. Skriv ett personligt brev och skicka med ditt CV till linda.dempsey@sparbankeneken.se.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan om du tycker vi verkar vara en spännande arbetsplats, dock senast: 4 december.

Upplysningar om tjänsten lämnas av: kontorschef Linda Dempsey 0471-24 49 97, medarbetarkontakt: Tomas Alriksson 0471-244991

Med ett genuint intresse för våra kunders affärer, är vi en påläst fullservicebank som erbjuder allt en storbank kan erbjuda – men med ett lokalt fokus. Vår bank är unik då vi ägs av sex lokala stiftelser, vars syfte är att ge tillbaka en stor del av vinsten till bl.a. utbildning, föreningsliv och kultur. Detta gör vi för att stimulera en god samhällsutveckling och en tillväxt i vårt verksamhetsområde som innefattar Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.
Idag har vi över 27 000 kunder, en affärsvolym på 17 miljarder kronor samt drygt 70 medarbetare fördelade på våra kontor i Ryd, Delary, Grimslöv, Åryd, Älmeboda och Långasjö.