Skriv sökord

Sparbanken Eken söker relationsbyggande försäkrings- och placeringsspecialist

Aktuellt Lediga tjänster

På Sparbanken Eken drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen vi verkar inom ska vara expansiv och attraktiv. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss. Nu söker vi en försäkrings- och placeringsspecialist som jobbar över bankens hela verksamhetsområde.

Är du en engagerad och driven person med erfarenhet från bank eller försäkring och med stort intresse för placeringar och att ge dina kunder de bästa möjliga förutsättningarna i försäkrings-, pensions- och placeringslösningar? Vill du arbeta i en bank med stark tradition som brinner för bra kundservice, kompetensutveckling och att göra skillnad i vårt marknadsområde? Då kan vi ha något för dig. Som försäkrings- och placeringsspecialist träffar du främst bankens företagskunder med behov av tjänstepensionslösningar och placeringar men även placeringsintensiva privatkunder. Du är med i affärsupplägg och offererar bra helhetslösningar för företaget, företagsledare och företagets anställda. Utbildning av medarbetare inom området och att vara bollplank i affärsupplägg är andra uppgifter som är aktuella. Att medverka vid kundträffar inom specialistområdet som föredragare då vi har återkommande lokala aktiviteter i banken. Tjänsten innebär resande inom verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet inom försäkrings- och placeringsområdet och har de lagstadgade licenser som krävs för tjänsten. Du har ett genuint intresse för människor, försäkringar och placeringar. Vi tror att du är en driven och kommunikativ person som trivs med att ta fram bästa möjliga lösningar till våra kunder. Som person är du noggrann, initiativtagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du har stark integritet och är duktig på att balansera affärsmöjligheter och kundbehov. Förtroende och långsiktiga relationer är viktigt för banken och värdesätts både hos  kund och internt. För att trivas och lyckas i rollen bör du i grunden vara självgående, jordnära och prestigelös. Du behöver även ha god kommunikativ förmåga och tycka om att samarbeta med kollegor i banken. Våra kärnvärden Lokala, Nära och Kompetenta bär vi på Sparbanken Eken med oss i allt vi gör. De vägleder oss såväl i vårt agerande kollegor emellan, som i mötet med våra kunder och samarbetspartners. 

Tjänsten är på heltid med placering enligt överenskommelse. Tillträde sker efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan och CV senast den 25 november till: ingela.olsson@sparbankeneken.se
Upplysningar om tjänsten lämnas av: rörelsechef Ingela Olsson, 0459-387 73 Facklig kontaktperson: Roger Olsson, 0477- 484 83

Med ett genuint intresse för våra kunders affärer, är vi en påläst fullservicebank som erbjuder allt en storbank kan erbjuda – men med ett lokalt fokus. Vår bank är unik då vi ägs av sex lokala stiftelser, vars syfte är att ge tillbaka en stor del av vinsten till bl.a. utbildning, föreningsliv och kultur. Detta gör vi för att stimulera en god samhällsutveckling och en tillväxt i vårt verksamhetsområde som innefattar Blekinge, Kalmar och Kronobergs län. Idag har vi över 27 000 kunder, en affärsvolym på 17 miljarder kronor samt drygt 70 medarbetare fördelade på våra kontor i Ryd, Delary, Grimslöv, Åryd, Älmeboda och Långasjö.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *