Sparbanken Eken söker redovisningsekonom

På Sparbanken Eken drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Lokala, Nära och Kompetenta. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av fakturahantering, löpande bokföring, avstämning och kontroller. Vi ser det också som positivt att du är intresserad av att utveckla dig i din yrkesroll. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Ryd.
 
 

Kvalifikationer

Vi tror att du är noggrann och tycker om att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt som engagemang, samarbetsförmåga och analytisk förmåga.
 

Arbetstid

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.
 

Ansökan

Välkommen med din ansökan och CV senast den 15 augusti 2019 till annette.wikingsson@sparbankeneken.se
 
Upplysningar kring tjänsten lämnas av:
Ekonomichef Annette Wikingsson, tfn 0459-387 87
Facklig kontaktperson är Linus Carlsson, tfn 0459-387 98
 

Om Sparbanken Eken

Med ett genuint intresse för våra kunders affärer, är vi en påläst fullservicebank som erbjuder allt en storbank kan erbjuda – men med ett lokalt fokus. Vår bank är unik då vi ägs av sex lokala stiftelser, vars syfte är att ge tillbaka en stor del av vinsten till bl.a. utbildning, föreningsliv och kultur. Detta gör vi för att stimulera en god samhällsutveckling och en tillväxt i vårt verksamhetsområde som innefattar Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.
Idag har vi över 26.000 kunder, en affärsvolym på 16 miljarder kronor samt drygt 70 medarbetare fördelade på våra kontor i Ryd, Delary, Grimslöv, Åryd, Älmeboda och Långasjö.
 
Senast uppdaterad: 
2019-08-09