Skriv sökord

Sparbanken Eken söker privatrådgivare till kontoret i Ryd

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 30 oktober, 2023

Ditt nästa äventyr kan börja, hos Småländska Sparbanken Eken.

Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Vi är en lokal bank som finns nära våra kunder genom livets alla faser. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder.

Om tjänsten

I rollen som privatrådgivare utvecklar och fördjupar du både befintliga och nya kundrelationer. Du har eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Du identifierar kundbehov avseende krediter, placeringar, betalningar, sparande, försäkringar mm och genomför anpassade affärslösningar. Du hjälper, guidar och inspirerar dina kunder i alla våra kanaler och möter kunden personligen på kontoret, via telefon och/eller digitalt.

Om dig

Du är driven, ambitiös och gillar nya utmaningar. Det är en förutsättning att du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig. Du har god initiativförmåga och vill ta till dig nya kunskaper och arbetssätt. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller liknande som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har tidigare jobbat med rådgivning inom bank och har en Swedsec-licens för rådgivare och bolån. Det är meriterade om du har IDD licens då vi tillhandahåller både liv- och sakförsäkringar. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %
  • Placering på vårt kontor i Ryd med möjlighet att även till viss del arbeta från vårt kontor i Karlshamn
  • Sista ansökningsdag är 30/11, urval och intervjuer sker löpande.
  • Ansökningar hanteras av vår HR-konsult Elisabeth Dahl.
  • Frågor om tjänsten besvaras av Kontorschef Camilla Lönquist-Roos telefon 0459–388 05
  • Facklig kontaktperson: Linda Uvsjö, telefon: 0459-387 79
  • Skicka ansökan, cv och personligt brev till hr@sparbankeneken.se

Välkommen med din ansökan!

Dela sidan: