Skriv sökord

Sparbanken Eken söker företagsrådgivare till Ryd

Lediga tjänster
företagsrådgivare, ledig tjänst, ledigt jobb, Sparbanken eken

Senast uppdaterad: 13 september, 2022

Ditt nästa äventyr kan börja, hos oss på Sparbanken Eken.

Om oss

Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Vi är en lokal bank som finns nära våra kunder genom livets alla faser. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder.

Om tjänsten

Som företagsrådgivare utvecklar och fördjupar du både befintliga och nya kundrelationer. Det förutsätts att du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Vi genomför våra rådgivningar utifrån ett helhetsperspektiv för att utveckla affärsrelationen och genom kloka affärsupplägg hjälpa våra kunder att förverkliga idéer och drömmar.

Att vara ansiktet utåt, nätverkande och prospektbearbetning är viktiga delar i vardagen. För oss är det viktigt med laganda och samarbete inom företagsaffären, som vi ser stor potential att utveckla inom vårt verksamhetsområde.

Om dig

Du har en mycket god samarbetsförmåga och ett starkt eget driv. Du trivs med att arbeta med många och täta kundkontakter, är bra på att identifiera kundbehov och presentera kloka affärslösningar.

Vi söker dig som har erfarenhet som företagsrådgivare inom bank eller annan verksamhet inom tex affärsutveckling eller liknande. Du har mycket goda ekonomiska kunskaper och troligtvis akademisk examen eller motsvarande. Har du tidigare jobbat som rådgivare inom bank är du SwedSec-licensierad.

Ansökan

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du blir en del av ett härligt gäng samtidigt som du har stor möjlighet att själv vara med och påverka din vardag.

  • Tjänsten är tillsvidare och på 100 %.
  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • Placeringsort är vårt kontor i Ryd.
  • Sista ansökningsdag är 14/10, urval och intervjuer sker löpande.
  • Frågor om tjänsten besvaras av Camilla Lönquist-Roos, camilla.lonquist@sparbankeneken.se telefon 0459-388 05.
  • Facklig kontaktperson: Roger Olsson, telefon: 0477-484 83.
  • Ansökan skickas till camilla.lonquist@sparbankeneken.se

Om Sparbanken Eken

Vi är en lokal bank med en stark strävan att skapa värde för våra kunder och regionen där vi verkar. Vi erbjuder allt en storbank kan erbjuda, men med lokalt fokus.

Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet och nöjhet, både hos vår personal och våra kunder. Därför säger vi ibland att Sparbanken Eken inte är en vanlig bank. Vi finns i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län på orterna: Ryd, Långasjö, Älmeboda, Delary, Grimslöv och Åryd.
sparbankeneken.se

Dela sidan: