Sparbanken Eken söker en engagerad och handlingskraftig kontorschef

På Sparbanken Eken drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Lokala, Nära och Kompetenta. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

Till vårt kontor i Långasjö söker vi en kontorschef som med starkt engagemang ska ansvara för kontorets affärsverksamhet och utveckling. Vi tror att du är handlingskraftig och har en god förmåga att bedriva ett aktivt ledarskap med nära uppföljning. Du drivs av kundservice, goda relationer och engagerade medarbetare. Vi tror också att du, precis som vi tycker om att bygga och underhålla nätverk som utvecklar både kunder, banken och regionen där vi verkar.

Du har en för tjänsten lämplig utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande befattning inom bank och gärna med kombinerad erfarenhet av privat- och företagsmarknaden.

 

Som kontorschef ansvarar du för:

  • att utveckla och driva kontorets affärsverksamhet med resultat, risk och försäljning
  • att leda, utveckla, följa upp och coacha kontorets medarbetare
  • att leda kreditarbetet på kontoret, säkerställa kreditkvalitet och affärsmässighet
  • att vara kontorets företrädare externt och att vara engagerad i det lokala näringslivet.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Skriv ett personligt brev och skicka med ditt CV till ingela.olsson@sparbankeneken.se senast den 23 oktober.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in nu direkt om du tycker vi verkar vara en intressant arbetsplats!

 

För frågor kontakta:

Ingela Olsson, rörelsechef, ingela.olsson@sparbankeneken.se, tel. 0459-38 773
Facklig kontaktperson Roger Olsson på telefon 0477-484 83

 

Om oss

Med ett genuint intresse för våra kunders affärer, är vi en påläst fullservicebank som erbjuder allt en storbank kan erbjuda – men med ett lokalt fokus. Vår bank är unik då vi ägs av sex lokala stiftelser, vars syfte är att ge tillbaka en stor del av vinsten till bl.a. utbildning, föreningsliv och kultur. Detta gör vi för att stimulera en god samhällsutveckling och en tillväxt i vårt verksamhetsområde som innefattar Blekinge, Kalmar och Kronobergs län. Idag har vi över 25.000 kunder, en affärsvolym på 14 miljarder kronor samt drygt 60 medarbetare fördelade på våra kontor i Ryd, Delary, Grimslöv, Åryd, Älmeboda och Långasjö.

sparbankeneken.se

Senast uppdaterad: 
2017-10-17