Skriv sökord

Sparbanken Alingsås söker en Privatrådgivare

Lediga tjänster
privatrådgivare, företagsrådgivare med kontorsansvar sökes till Sparbanken Alingsås

Senast uppdaterad: 2 september, 2022

Sparbanken Alingsås förstärker vårt team i Alingsås och vi är nyfikna på dig som har potential att bli en stjärna som Privatrådgivare! Vi söker en lagspelare som brinner för att hjälpa våra kunder till en sund och hållbar ekonomi. En Privatrådgivare som vill överträffa kundens förväntan!

Hos oss på Sparbanken Alingsås har du möjlighet att:

Skapa affärsrelationer, nöjda kunder och bli del av ett framgångsrikt team. Vara med i ständig förändring då vi som bank hela tiden anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.
Rollen innebär att du bland annat:

  • Du har hög servicenivå som utgångspunkt i alla kundmöten.
  • Erbjuder och ger råd kring våra produkter, tjänster och kanaler utifrån kundens behov.
  • Har både kundnöjdhets- och lönsamhetsperspektivet som utgångspunkt för alla kundmöten.
  • Bidrar aktivt till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad.
  • Håller dig uppdaterad om den digitala utvecklingen och kan på ett pedagogiskt sätt beskriva hur de digitala tjänsterna används.
  • Du träffar främst kunder i bokade rådgivningsmöten
  • Deltar i kundträffar och event

Vem är du?

På Sparbanken Alingsås är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på öppenhet, enkelhet och engagemang. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att jobba i team. Samtidigt som du har ett stort självledarskap och tar ansvar och jobbar mot höga mål. Vi söker också dig som är förändringsbenägen, vill lära dig nya saker och utvecklas.

Du ska gilla idén om att vi hjälper människor till en sund och hållbar ekonomi och har ett genuint intresse av att möta kunder och att hjälpa dom på bästa sätt. Du är kommunikativ och vill med självklarhet berätta om banken och sparbanksidén.

Vi söker första hand dig som bor i, eller har anknytning till, våra fyra verksamhetskommuner; Alingsås, Lerum, Vårgårda och Herrljunga.

En förutsättning för tjänsten är Swedsec Rådgivarlicens och Bolånelicens och det är meriterande om du har godkänt certifikat i Försäkringsdistributionsrätt (FFL).

Om Sparbanken Alingsås

Sparbanksidén handlar om att vi är lokala, att vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället. Vår vision är att vi är den bästa banken. Vi har mycket nöjda medarbetare, mycket nöjda och lojala kunder som har förtroende för oss och därigenom driver vi en lönsam och hållbar bank.

Vår ambition är att alla har en sund och hållbar ekonomi. Vi har nöjda, engagerade och professionella medarbetare och vi ska möta kundernas behov och förväntningar på oss. Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla.
sparbankenalingsas.se

Mer information

Sista ansökningsdag: 2022-09-23
Arbetsplats: Alingsås

Frågor och kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande kontorschef Carin Klemetz, 0322–786 62, carin.klemetz@sparbankenalingsas.se

Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Frida Ekdahl, 0322–78 654, frida.ekdahl@sparbankenalingsas.se

Ansökan

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Skicka in din ansökan

Dela sidan: