Skriv sökord

Sparbanken Alingsås söker en Premiumrådgivare som vill överträffa kundens förväntan

Lediga tjänster
Vi söker en student som vill ha det roligaste extrajobbet!

Senast uppdaterad: 30 augusti, 2022

Sparbanken Alingsås förstärker teamet i Vårgårda och Herrljunga. Vi söker dig som är nyfiken på att arbeta med en egen kundbas och utvecklas i din rådgivarroll.

Som premiumrådgivare jobbar du med att få kundernas ekonomi att växa på ett sunt och hållbart sätt. Du följer kundens resa i livet och bygger vidare på tidigare möten, samtal och plan från år till år.

Hos oss på Sparbanken Alingsås har du möjlighet att:

Skapa affärsrelationer, nöjda kunder och bli del av ett framgångsrikt team. Vara med i ständig förändring då vi som bank hela tiden anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.

Rollen innebär att du bland annat:

  • Erbjuder och säljer våra produkter, tjänster och kanaler utifrån kundens behov.
  • Har både kundnöjdhets- och lönsamhetsperspektivet som utgångspunkt för alla kundmöten.
  • Bidrar aktivt till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad.
  • Du träffar främst kunder i det spontana mötet på vårt kontor
  • Håller dig uppdaterad om den digitala utvecklingen och kan på ett pedagogiskt sätt beskriva hur de digitala tjänsterna används.
  • Kan kommunicera med kunder i tal och skrift på god svenska
  • Deltar i kundträffar och event
  • Du är kundansvarig för banken kunder inom ”Premiumsegmentet” det vill säga kunder med en placeringsvolym över 1 000 000kr.

Vem är du?

På Sparbanken Alingsås är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på öppenhet, enkelhet och engagemang. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att jobba i team. Samtidigt som du har ett stort självledarskap och tar ansvar och jobbar mot höga mål. Vi söker också dig som är förändringsbenägen, vill lära dig nya saker och utvecklas.

Du ska gilla idén om att vi hjälper människor till en sund och hållbar ekonomi och har ett genuint intresse av att möta kunder och att hjälpa dom på bästa sätt. Du är kommunikativ och vill med självklarhet berätta om banken och sparbanksidén.

Vi söker första hand dig som bor i, eller har anknytning till våra fyra verksamhetskommuner; Alingsås, Lerum, Vårgårda och Herrljunga.

Formella krav för tjänsten är Swedsec Rådgivarlicens och Bolånelicens samt Försäkringsförmedlingsrätt Liv, Privat och Sak.

Om Sparbanken Alingsås

Sparbanksidén handlar om att vi är lokala, att vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället. Vår vision är att vi är den bästa banken. Vi har mycket nöjda medarbetare, mycket nöjda och lojala kunder som har förtroende för oss och därigenom driver vi en lönsam och hållbar bank.

Vår ambition är att alla har en sund och hållbar ekonomi. Vi har nöjda, engagerade och professionella medarbetare och vi ska möta kundernas behov och förväntningar på oss.

Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla.
sparbankenalingsas.se

Mer information

Sista ansökningsdag: 2022-09-16
Arbetsplats: Herrljunga och Vårgårda

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande kontorschef Kristofer Cammersand, 0513-226 34, kristofer.cammersand@sparbankenalingsas.se

Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Stina Lidberg 0322-66 68 83, stina.lidberg@sparbankenalingsas.se

Ansökan

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här

Dela sidan: