Skriv sökord

Sparbanken Alingsås söker en HR-partner

Lediga tjänster
HR-partner, IT-och informationssäkerhetsansvarig sökes till Sparbanken Alingsås

Senast uppdaterad: 15 september, 2023

Sparbanken Alingsås förstärker HR-teamet i Alingsås och vi är nyfikna på dig som har potential att bli en stjärna som HR-partner! Vi söker en lagspelare som brinner för HR och affärer.

Hos oss på Sparbanken Alingsås har du möjlighet att

Skapa affärsrelationer, nöjda kunder och bli del av ett framgångsrikt team. Vara med i ständig förändring då vi som bank hela tiden anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.

Rollen innebär att du bland annat

  • Ansvarar och utvecklar rekryteringsprocessen.
  • Arbetar med proaktiv uppsökande rekrytering (ex. mässor, kontakter med skolor mm).
  • Samordningsansvar och operativt delaktig i bankens onboarding- och offboardningprocesser.
  • Är delaktig i alla bankens HR-processer.

Vem är du?

På Sparbanken Alingsås är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på öppenhet, enkelhet och engagemang. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att jobba i team. Samtidigt som du har ett stort självledarskap och tar ansvar och jobbar mot höga mål. Vi söker också dig som är förändringsbenägen, vill lära dig nya saker och utvecklas.

Du ska gilla idén om att vi på Sparbanken Alingsås hjälper människor till en sund och hållbar ekonomi. Och att du har ett genuint intresse av att möta kollegor och att hjälpa dom på bästa sätt. Du är kommunikativ och vill med självklarhet berätta om banken och sparbanksidén.
Vi vill att du ska ha erfarenhet av rekrytering eller andra HR-processer.
Vi söker första hand dig som bor i, eller har anknytning till, våra fyra verksamhetskommuner; Alingsås, Lerum, Vårgårda och Herrljunga.

Om oss

Sparbanksidén handlar om att vi är lokala, att vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället. Vår vision är att vi är den bästa banken. Vi har mycket nöjda medarbetare, mycket nöjda och lojala kunder som har förtroende för oss och därigenom driver vi en lönsam och hållbar bank.

Vår ambition är att alla har en sund och hållbar ekonomi. Vi har nöjda, engagerade och professionella medarbetare och vi ska möta kundernas behov och förväntningar på oss.
Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla.

Mer information

Sista ansökningsdag: 2022-10-05
Arbetsplats: Alingsås

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Ulf Olofsson, 0322–786 51, ulf.olofsson@sparbankenalingsas.se. Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Marie Westlund, 0322–78 724, marie.westlund@sparbankenalingsas.se

Ansök via Varbi

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Dela sidan: