Skriv sökord

Sparbanken Alingsås söker en Företagsrådgivare som vill överträffa kundens förväntan

Lediga tjänster
Företagsrådgivare, AML, Sparbanken Alingsås, jobbannons, rekrytering

Senast uppdaterad: 21 april, 2023

Sparbanken Alingsås förstärker teamet i Alingsås och vi är nyfikna på dig som har potential att bli en stjärna som kundansvarig inom företagsaffären! Vi söker en lagspelare som brinner för att hjälpa våra kunder till en sund och hållbar ekonomi.

Hos oss på Sparbanken Alingsås har du möjlighet att

Skapa affärsrelationer, nöjda kunder och bli del av ett framgångsrikt team. Vara med i ständig förändring då vi som bank hela tiden anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.

Rollen innebär att du bland annat

  • Som kundansvarig ansvarar du för att på ett enkelt, öppet och engagerat sätt arbeta med ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap, utveckla din nuvarande och potentiella kundbas utifrån lönsamhet, risk och kundnöjdhet samt verka proaktivt för att kunderna har en sund och hållbar ekonomi.
  • Erbjuder och säljer våra produkter, tjänster och kanaler utifrån kundernas behov.
  • Du ger finansiell rådgivning, gör komplexa affärer, har hög kompetens att kunna läsa av företagskundens totala behov inklusive krediter. Du hanterar kundens hela affär och förhandlar om priser och villkor.
  • Behärskar pensionsaffären, spara, försäkra, skatter, juridik, kassaflödesanalys och risk- och lönsamhetsanalys, eller har en stor drivkraft i att lära sig de olika affärsområdena.
  • Ansvarar för att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad.
  • Samverkar med specialister och samarbetspartners för att utveckla kundens hela affär.
  • Håller sig uppdaterad om omvärlden, marknadsutvecklingen och de förhållanden som påverkar berörda kunder och vidtar erforderliga åtgärder/aktiviteter.
  • Är ambassadör och förebild för Sparbanken Alingsås i alla interna och externa sammanhang.

Vem är du?

På Sparbanken Alingsås är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på öppenhet, enkelhet och engagemang. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att jobba i team, samtidigt som du har ett stort självledarskap och tar ansvar och jobbar mot höga mål. Vi söker också dig som är förändringsbenägen, vill lära dig nya saker och utvecklas.

Du ska gilla idén om att vi hjälper människor till en sund och hållbar ekonomi och har ett genuint intresse av att möta kunder och att hjälpa dom på bästa sätt. Du är kommunikativ och vill med självklarhet berätta om banken och sparbanksidén.

Vi söker första hand dig som bor i, eller har anknytning till, våra fyra verksamhetskommuner; Alingsås, Lerum, Vårgårda och Herrljunga.

En förutsättning för tjänsten är Swedsec Rådgivarlicens och det är meriterande om du har godkänt certifikat i Försäkringsdistributionsrätt (FFL) samt Swedsec Bolånelicens.

Om Sparbanken Alingsås

Sparbanksidén handlar om att vi är lokala, att vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället. Vår vision är att vi är den bästa banken. Vi har mycket nöjda medarbetare, mycket nöjda och lojala kunder som har förtroende för oss och därigenom driver vi en lönsam och hållbar bank.

Vår ambition är att alla har en sund och hållbar ekonomi. Vi har nöjda, engagerade och professionella medarbetare och vi ska möta kundernas behov och förväntningar på oss.
Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla.

Mer information

Sista ansökningsdag: 2023-05-15
Arbetsplats: Alingsås
Kontakt: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande kontorschef Malte Herlitz telefon 0322-78604, malte.herlitz@sparbankenalingsas.se. Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Anna Sipinen, 0322–78 765, anna.sipinen@sparbankenalingsas.se.

Ansök här

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Dela sidan: