Skriv sökord

Spara- och Försäkringsspecialist sökes till Sala Sparbank

Lediga tjänster
Spara- och Försäkringsspecialist sökes till Sala Sparbank

Senast uppdaterad: 29 juni, 2022

Har du ett brinnande intresse för att vara med och skapa trygghet för våra kunder? Vi söker nu en spara- och försäkringsspecialist. Vi ser stor potential inom spara-, pensions- och försäkraområdet,
framförallt inom rådgivningen till våra företagskunder och företagsägarna. Är detta viktiga områden för dig och att du även har en förmåga att smitta av dig ditt intresse till dina kollegor är du rätt för oss!

Om jobbet som Spara- och Försäkringsspecialist
I din roll som Spara- och Försäkringsspecialist ansvarar du för att utveckla våra kunders spara-, pensions- och försäkringsaffärer. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med våra företagsrådgivare,
Private Banking och Premium och vara en viktig del i vårt  sparateam. I rollen planerar och strukturerar du ditt arbete självständigt i syfte att finna nya affärer. Du kommer att vara  pensionsansvarig inom både privat och företag och därmed ansvara för utbildning internt som externt.

Vem är du?
Som person har du en naturlig förmåga att skapa relationer genom att vara öppen, social och ha lätt för att samarbeta med andra. Du gillar att göra affärer och tar initiativ med kunden i fokus. För dig är det viktigt att kunder och kollegor förstår dessa komplexa områden och därför av stor vikt att du besitter en pedagogisk förmåga.
För den här tjänsten är det meriterande med Swedsec  Rådgivarlicens, specialistkompetens inom pension & försäkring samt företagsekonomisk kompetens och förståelse för  företagande.

Arbeta på Sala Sparbank
Hos oss stannar många länge. Vi ser det som ett kvitto på att de anställda trivs. Vi är en stabil arbetsgivare som funnits i 194 år, och planerar att finnas kvar i minst lika många år till. Vi är en arbetsplats med ett stort hjärta, där vårt samhälls- och  hållbarhetsengagemang är en viktig del av vilka vi är. Vi är övertygade att om våra orter mår bra, så går också banken bra.  Därför ger vi tillbaka en stor peng varje år till sådant som får Sala och Heby kommuner att växa och förbli härliga platser att leva på.

Att arbeta med mig som chef
”I mitt arbete är det viktigt att erbjuda ett coachande och närvarande ledarskap. Du kommer att få arbeta med frihet under ansvar som ger dig möjligheten att påverka ditt arbete för att nå bästa möjliga resultat. I mitt team fokuserar vi på att dra nytta av varandras styrkor samt arbeta med stor delaktighet där målsättningen är att utveckla gruppen och skapa den bästa kundupplevelsen.” – Anders Lygdman, din framtida chef.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Ref. nr. 2022/6
Kontakt Anders Lygdman, chef Private Banking & Premium, anders.lygdman@salasparbank.se
Facklig företrädare Martina Forsberg, martina.forsberg@salasparbank.se
Publicerat 2022-06-28
Sista ansökningsdag 2022-08-30

Länk till annons http://salasparbank.varbi.com/what:job/jobID:526104/

sök jobbet som Spara- och Försäkringsspecialist här

Dela sidan: