Sörmlands Sparbank söker två Ställföreträdande Lokala Bankchefer

Som Ställföreträdande Lokal Bankchef i Sörmlands Sparbank har du tillsammans med Lokal Bankchef strategiskt och operativt ansvar för både en region samt för ett affärsområde – Privat eller Företagsmarknad. Du är en viktig del av ledningen för regionen och affärsområdet gällande resultat, marknad och personal, och du rapporterar till Lokal Bankchef.

Rollen innebär ett tydligt fokus på den lokala affären, och vi vill därför att du är bosatt i eller i närheten av orten där du verkar. Vi förutsätter att du är affärsmässig och att du tillsammans med Lokal Bankchef kan leda och utveckla både människor och verksamhet.

Du förväntas arbeta proaktivt för att för att skapa en väl fungerande organisation med effektiva rutiner och processer. Då ni är två Stf Lokala Bankchefer med ansvar för varsin region och varsitt affärsområde kommer ni att arbeta tätt tillsammans med varandra och med Lokala Bankchefer för att främja samarbete och lönsamhet.

Vi förutsätter att du har en relevant utbildning och erfarenhet från en affärsorienterad operativ roll som ledare inom bank/finans.

Utöver dina meriter värdesätter vi egenskaper som prestigelöshet, engagemang och professionalism. Du har en utmärkt samarbetsförmåga och kommunicerar effektivt med alla delar av organisationen.

 

Ställföreträdande Lokal Bankchef Nyköping tillika Ställföreträdande Privatmarknadschef

Du arbetar tillsammans med Lokal Bankchef som har resultat, marknads och personalansvar för affärsrörelsen i Nyköping. Du är dessutom Ställföreträdande Privatmarknadschef i hela banken, vilket förutsätter erfarenhet från privatmarknaden.

 

Ställföreträdande Lokal Bankchef Katrineholm tillika Ställföreträdande Företagschef

Du arbetar tillsammans med Lokal Bankchef med resultat, marknads och personalansvar för affärsrörelsen i Katrineholm. Du är dessutom Ställföreträdande Företagschef i hela banken, vilket förutsätter erfarenhet från företagsmarknaden.

 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Hägglöv, vd, på tel 070-696 61 10 eller Peter Lindkvist, personalchef, på tel 072-457 09 04

Kontaktperson för Finansförbundet är Bettina Johansson, 0150 – 758 19.

Din ansökan skickar du via e-post till ansokan@sormlandssparbank.se senast den 5 november 2017.

 

Om Sörmlands Sparbank

Sörmlands Sparbank är en sparbank som verkar helt lokalt i Flen, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund och Vingåkers kommuner med totalt åtta kontor. Bankens starka ställning på den lokala marknaden grundar sig i ett förtroende uppbyggt under en 180-årig historia.

All vår personal (totalt cirka 200 personer) finns i Sörmland, ledningen sitter i Sörmland och vi har alla specialister i Sörmland. Sörmlands Sparbank är marknadsledande inom verksamhetsområdet med en affärsvolym på cirka 42 miljarder kr.

Till skillnad från andra banker har vi inga aktieägare. Istället skickar vi vidare delar av överskottet till regionens medborgare, för att stimulera tillväxt, kunskap och minskad miljöpåverkan.

sörmlandssparbank.se

 

Senast uppdaterad: 
2017-10-30