Sörmlands Sparbank söker två lokala bankchefer

Som lokal bankchef i Sörmlands Sparbank har du ett övergripande strategiskt ansvar för både en region samt för ett affärsområde – Privat- eller Företagsmarknad. Du är en viktig del i företagsledningen med det totala ansvaret inom ditt område, inkluderande ansvar för resultat, marknad och personal, och du rapporterar direkt till vd.

Rollen innebär ett tydligt fokus på den lokala affären, och vi vill därför att du är bosatt i eller i närheten av orten där du verkar. Vi förutsätter att du är affärsmässig och att du har en stor förmåga att självständigt leda och utveckla både människor och verksamhet. 

Du förväntas arbeta proaktivt för att skapa en väl fungerande organisation med effektiva rutiner och processer. Då ni är två lokala bankchefer med ansvar för varsin region och varsitt affärsområde kommer ni att arbeta tätt tillsammans för att främja samarbete och lönsamhet. 

Vi förutsätter att du har en relevant utbildning och en gedigen erfarenhet från en affärsorienterad strategisk roll som ledare inom bank/finans.

Utöver dina meriter värdesätter vi egenskaper som prestigelöshet, engagemang och professionalism. Du har en utmärkt samarbetsförmåga och kommunicerar effektivt med alla delar av organisationen.
 

Lokal Bankchef Nyköping tillika Företagschef

Den här rollen innebär resultat, marknads och personalansvar för verksamheten inom affärsrörelsen i Nyköping. Du är dessutom Företagschef i hela banken, vilket förutsätter en bred och mångårig erfarenhet från företagsaffären.

Till din hjälp har du en Ställföreträdande lokal bankchef, som dessutom är Ställföreträdande privatmarknadschef i banken. Även den lokala bankchefen för Oxelösunds hela verksamhet rapporterar till dig.

Inom Nyköping och Oxelösund kommer det att finnas totalt cirka sex chefer som rapporterar direkt till dig.

 

Lokal Bankchef Katrineholm tillika Privatmarknadschef

Den här rollen innebär resultat, marknads och personalansvar för verksamheten inom affärsrörelsen i Katrineholm. Du är dessutom privatmarknadschef i hela banken, vilket förutsätter en bred och mångårig erfarenhet från privataffären.

Till din hjälp har du en Ställföreträdande lokal bankchef, som dessutom är Ställföreträdande företagschef i banken. Även de lokala bankcheferna för Flen och Vingåkers hela verksamheter rapporterar till dig. 

Inom Katrineholm, Flen och Vingåker kommer det att finnas totalt cirka sex chefer som rapporterar direkt till dig.
 

Ansökan

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Erik Hägglöv, vd, på tel 070-696 61 10 eller Peter Lindkvist, Personalchef, på tel 072-547 09 04.

Kontaktperson för Finansförbundet är Bettina Johansson, 0150 – 758 19. 

Din ansökan skickar du via e-post till ansokan@sormlandssparbank.se senast den 5 november 2017.

 

Om Sörmlands Sparbank

Sörmlands Sparbank är en sparbank som verkar helt lokalt i Flen, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund och Vingåkers kommuner med totalt åtta kontor. Bankens starka ställning på den lokala marknaden grundar sig i ett förtroende uppbyggt under en 180-årig historia.

All vår personal (totalt cirka 200 personer) finns i Sörmland, ledningen sitter i Sörmland och vi har alla specialister i Sörmland. Sörmlands Sparbank är marknadsledande inom verksamhetsområdet med en affärsvolym på cirka 42 miljarder kr.

Till skillnad från andra banker har vi inga aktieägare. Istället skickar vi vidare delar av överskottet till regionens medborgare, för att stimulera tillväxt, kunskap och minskad miljöpåverkan.

 

sörmlandssparbank.se

Senast uppdaterad: 
2017-10-27