Skriv sökord

Sörmlands Sparbank söker kundvärd till Nyköping-Oxelösund

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 10 juni, 2021

Sörmlands Sparbank har en nästan 200 år lång historia och är en av Sveriges större sparbanker. Att verka lokalt, vara närvarande och engagerade är en central del i vårt uppdrag. Vi utvecklar just nu våra kundtjänstmiljöer till att bli dynamiska mötesplatser. Nu söker vi en kundvärd till vårt fantastiska team mötesplats Nyköping-Oxelösund.

Om rollen
Som kundvärd är du den första person som kunden möter på våra mötesplatser. Du ingår i ett team med  andra kundvärdar och tillsammans är ni bankens ansikte utåt. Som kundvärd hjälper du våra kunder med deras obokade ärenden, med fördel genom att guida i kundens egen mobil- eller internetbank. Våra kundvärdar är  experter på digitala lösningar och att guida våra kunder.

Som kundvärd säljer du våra bastjänster inom  vardagsekonomi och hanterar både privat- och företagskunder. Du jobbar med enklare rådgivning och proaktiv bearbetning. Kan du inte lösa kundens ärende själv slussar du kunden vidare till lämplig kompetens  inom banken så att kunden får hjälp med sitt ärende.

För denna tjänst behöver du kunna vara flexibel och  kunna växla mellan att möta kunderna fysiskt på våra mötesplatser men också möta våra kunder digitalt och via telefon.

Som sparbank vill vi bidra till att våra kunder ska växa. Detta gör vi på olika sätt, bland annat genom att  arrangera träffar och utbildningar av olika slag. Våra kundvärdar ordnar denna typ av event, både i mindre och större skala.

Egenskaper och kompetenser som krävs för att lyckas i rollen
Du är en lagspelare som:
* älskar möten mellan människor, både enskilt och i  grupp, har ett stort fokus på bra kundbemötande och engageras av att bidra till fantastiska kundupplevelser
* är intresserad av, och vill hjälpa andra, med sin  vardagsekonomi
* har stor social förmåga, är initiativrik och har hög  samarbetsförmåga
* är nyfiken på, och ser fördelar i, digitala tjänster samt är bra på att på ett pedagogiskt sätt guida andra
* gillar försäljning och har en bakgrund som visar på  förmåga att sälja in lösningar
* är bekväm att prata inför grupp
* har kreativ förmåga och en vilja att bidra med aktivitet  och energi
* är flexibel men samtidigt strukturerad och sätter stort  värde i att leverera med kvalitet
* lever efter våra värderingar omtänksam, nyfiken och  enkel

Det är meriterande om du innehar Swedsec  rådgivarlicens och bolånelicens. Om du inte har Swedsec rådgivarlicens så kommer du få möjlighet att läsa in den hos oss då den är ett krav för att arbeta i rollen. Det är därför viktigt att du har vilja och förmåga att lära dig nya saker.

Varför jobba med oss?
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i en bransch som genomgår stora förändringar och där stort fokus ligger på att leverera en riktigt god service och  kundupplevelse. Genom Sörmlands Sparbank får du en arbetsgivare som värdesätter initiativ, engagemang och  delaktighet. Du erbjuds goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss.

Till hösten 2021 flyttar vi in i vårt vackra, och då  nyrenoverade, hus vid ån på Öster i Nyköping. En renovering som har mötesupplevelsen i fokus. Som  kundvärd inom mötesplats ONYX får du möjlighet att både arbeta på kontoret i Nyköping och på kontoret i Oxelösund vilket ger en varierande vardag.  Omtänksamhet, samarbete och att ha kul på jobbet är viktigt för oss! Genom att arbeta på Sörmland Sparbank bidrar du tillsammans med dina kollegor dessutom till en vinst som återinvesteras i samhället – En möjlighet att  göra skillnad!

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan  senast den 23 juni.  Urval och intervjuer sker löpande.

Rekryterande chef är Louise Michalowski, tel 070-226 68 27.

Facklig representant är Stina Tasman 070-564 57 54.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Kontakt
Arbetsgivare Sörmlands Sparbank
Arbetsort Nyköping
Kontaktperson
Namn: Louise Michalowski
Titel: Chef Mötesplatser ONYX
Epost: louise.michalowski@sormlandssparbank.se
Telefon: 070-226 68 27
Facklig representant
Namn: Stina Tasman
Titel: Facklig representant
Epost: stina.tasman@sormlandssparbank.se 
Telefon: 070-564 57 54
Villkor
Anställningsform Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2021-06-23
Publiceringsdatum 2021-06-09

Fler lediga jobb hos Sörmlands Sparbank
https://www.recruto.se/apps/portal/sormlandssparbank

Sörmlands Sparbank

Vi är en lokal sparbank verksam i fem sörmländska kommuner. Sparbankerna har de nöjdaste bankkunderna. Bra produkter och tjänster för privatpersoner och företag, service och personlig rådgivning och möjlighet att besöka våra lokala bankkontor är en del av förklaringen. Vårt starka engagemang i lokalsamhället där vi verkar en annan. Vi tror på sparande och sund ekonomi och ser
oss själva som en del i ett lokalt kretslopp där vi som bank bidrar till att människor och företag i Sörmland kan växa och förverkliga sina drömmar och där vår vinst går tillbaka till lokalsamhället där vi verkar.

Bank och finans är i snabb förändring och vi är en del av den utvecklingen. Som en av oss får du möjlighet att vara med på en spännande resa driven av förändrade kundbeteenden. Välkommen med din ansökan!

Dela sidan: