Sökes Kundrådgivare Företag till Ölands Bank

Vill du vara med och utveckla näringslivet på Öland?

Om rollen

Som kundrådgivare företag ingår du i företagsteamet och är en viktig affärspartner till våra företagskunder. Du ansvarar för en egen kundstock och ser till att kunderna får möjlighet att ta del av bankens hela expertis. Du är högst delaktig i och intresserad av Ölands näringsliv.

Vi vill att du som medarbetare ska trivas och må bra hos oss och satsar på hälsa och personlig utveckling. Med korta beslutsvägar finns det stora möjligheter för dig att engagera dig och vara med och påverka.

Du har kunder över hela ön men utgår från kontoret i Borgholm.

Din närmaste chef kommer att vara Företagschefen.

 

Om marknaden på Öland

Öland präglas av en företagsmarknad med stor säsongsvariation och de två tongivande huvudinriktningarna är lantbruk och besöksnäring. Marknaden består till stor del av mindre till medelstora företag.

 

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har drivkraft och är en trygg lagspelare som är duktig på att skapa goda dialoger med kunder och kollegor. Vi ser att du är en proaktiv och utåtriktad relationsskapare med stort intresse för företagande och affärer. Det är en stor fördel om du har kunskap om den marknad där du skall arbeta. Att du tidigare arbetat med företagsaffären inom bank eller finans, ser vi som en merit.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.

 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta: 

Företagschef Anders Leufvén, anders.leufven@olandsbank.se, telefon 0485-150 41.

Affärs- och Rörelsechef Anneli Nilsson, anneli.nilsson@olandsbank.se, telefon 0485-150 81.

Facklig representant för Finansförbundet i Ölands Bank är Linda Olsson, linda.olsson@olandsbank.se, telefon 0485-150 47.

Då det är sommartid kan någon av ovanstående vara på semster under ansökningsperioden, men någon finns alltid på plats.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan ledigatjanster@olandsbank.se senast onsdagen den 15 augusti 2018, men med fördel tidigare då vi genomför intervjuer löpande eftersom det är sommar-/semestertider.

 

Om oss

Ölands Bank arbetar för ett Öland där jag som människa vill leva, verka och vara. Vi ska skapa bra förutsättningar för vår region och engagerat delta i samhällsutvecklingen. Att bedriva bank är en del, att nätverka och knyta ihop kontakter en annan. Vi är en lokal fristående bank med Öland i vårt hjärta, det är en del av vår affärsidé.  Läs mer på olandsbank.se/om-olands-bank 

Senast uppdaterad: 
2018-06-18