Skriv sökord

Högsby Sparbank söker Rådgivare till vår Kundtjänst

Lediga tjänster
söker Rådgivare

Senast uppdaterad: 30 augusti, 2021

Vill du jobba i ett företag där vi älskar affärer, där kundnöjdhet är hedersord, där det vi gör tillsammans är det som skapar framgång och där byggandet av personliga relationer är verktyget. Då skall du läsa vidare.

Att jobba på Högsby Sparbank innebär ett ansvarstagande för bankens kunder och kollegorna, men också för sin personliga utveckling. Vi söker dig som vill lite mer, jobbar självständigt och ser personlig utveckling som en självklarhet. Som rådgivare är du bankens ansikte utåt och din roll blir att ta hand om de kunder som besöker banken spontant.

Vårt verksamhetsområde är Högsby, Oskarshamns och Uppvidinge kommuner, men vårt huvudkontor finns i Högsby och det blir också din arbetsort.

  • Du kommer bli den person kunderna ser först när de besöker banken.
  • Du kommer arbeta i kundtjänst för spontankunder, ett arbete som ständigt förändras utifrån kundbehoven.
  • Du kommer att deltaga i kundaktiviteter och olika externa aktiviteter som förekommer i vårt verksamhetsområde.

Vi söker dig som förstår betydelsen av att ge våra kunder en god service och att det är en självklarhet för dig – precis som ett gott affärsmannaskap och teamarbete. Det är viktigt att du är intresserad av människor, är utåtriktad, har stor egen drivkraft, motiveras av mål och tycker om att erbjuda kunder våra produkter samt agerar utifrån bankens värderingar. Det är bara positivt om du har en pedagogisk ådra då en del i jobbet blir att utbilda kunder i våra digitala tjänster.

Vi ser gärna att du är en glad och positiv tjej eller kille som söker. Du har lätt för att lära, så utbildningarna kommer gå snabbt.

Det är en merit om du har ekonomisk utbildning på högskolenivå, men inte nödvändigt.

Ansökan och frågor

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du
Ann-Christin Thörn-Håkansson, privatmarknadschef, ann-christin.thorn-hakansson@hogsbysparbank.se, telefon 0491-209 40 eller 070-24025120
Joakim Malmdahl, vd, joakim.malmdahl@hogsbysparbank.se, telefon 0491-209 25 eller 070-2416993

Facklig representant för Finansförbundet är:
Thomas Ohlsson, thomas.ohlsson@hogsbysparbank.se, telefon 0491-209 45 eller 070-3443728

Dina ansökningshandlingar jämte CV önskar vi via mail till ann-christin.thorn-hakansson@hogsbysparbank.se senast den 2021-09-15.

Välkommen med din ansökan.

Dela sidan: