Skriv sökord

Södra Hestra Sparbank söker Skog- och lantbruksansvarig

Lediga tjänster
Kundtjänstrådgivare, Företagsrådgivare, sökes till Södra Hestra Sparbank

Senast uppdaterad: 8 februari, 2024

Vi söker dig som har ett genuint intresse för skog och lantbruk med förståelse för frågor såsom redovisning och beskattning.

Bankens företagsavdelning består av sju personer som ansvarar för bankens företagskunder inklusive skog och lantbruk. Som Skog- och lantbruksansvarig ansvarar du för en egen kundbas som du skall bearbeta och utveckla. Vi satsar på att växa i detta segment så i arbetet ingår även att aktivt knyta nya kunder till banken.

Du som söker är utåtriktad, tycker om att arbeta med människor och har förmågan att skapa förtroende för att bygga långsiktiga kundrelationer. Du har vilja och sinne för att göra affärer och ser en utmaning i att utveckla och skapa nya affärsrelationer.

Du har eller är beredd att ta Swedseclicenser inom området. Akademisk examen är meriterande.

För mer information om rollen är du välkommen att kontakta Företagsmarknadschef Erik Larsson tel. 0345-19604. Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Linda Samuelsson, tel. 0345-19607.

Du är välkommen med din ansökan till erik.larsson@sodrahestrasparbank.se senast 3 mars 2024.

Om Södra Hestra Sparbank

Södra Hestra Sparbank är en fristående sparbank med ca 30 anställda och en affärsvolym på ca 16 miljarder kr. Södra Hestra Sparbank är verksamma i Hylte och Gislaved kommun där vi har en stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Huvudkontoret ligger i Hyltebruk och vi har även kontor i Burseryd. Vi är medlemmar i Sparbankernas Riksförbund och genom vårt samarbetsavtal med Swedbank AB har vi tillgång till en omfattande produktflora och specialistkompetens. Detta gör det möjligt för oss att som en fullsortimentsbank erbjuda tjänster inom hela bank-och försäkringsområdet till både privat- och företagskunder.

Kerstin Olby
Kerstin Olby
Kommunikatör för Sparbankernas Riksförbund
kerstin.olby@sparbankerna.se
Dela sidan: