Skriv sökord

Södra Dalarnas Sparbank söker en rådgivare till kundcenter

Lediga tjänster
rådgivare till kundcenter, rådgivare till kundtjänst, södra dalarnas sparbank

Senast uppdaterad: 3 november, 2022

Vi sätter stor vikt vid kundens upplevelse i mötet med banken och här kommer du ha en nyckelroll. Vi erbjuder en omväxlande roll för dig som brinner för service och ett nära möte med kunden. Du möter våra kunder fysiskt på våra kontor, via telefon och digitala kanaler.

Vi söker dig som:

  • Är serviceinriktad och tycker om att göra affärer
  • Tar stort ansvar och är en inspirerande gentemot kunder och kollegor
  • Är kommunikativ och knyter lätt nya kontakter
  • Trivs med att hitta lösningar på problem som kan uppstå och ser positivt på att bli involverad i saker som kräver att man kavlar upp ärmarna och hittar en lösning
  • Är flexibel och prestigelös med en stor vilja att utvecklas

Läs mer och ansök om tjänsten

Om Södra Dalarnas Sparbank

Södra Dalarnas Sparbank är Dalarnas äldsta Sparbank, 185 år. Som sparbank skiljer vi oss från andra banker. Vår enda aktieägare är Sparbanksstiftelsen Södra Dalarna, tillsammans med den delar vi årligen ut ca 2 miljoner av våra vinstmedel till projekt och sponsring som bidrar till att utveckla Södra Dalarna till en livskraftig region som människor väljer att leva och verka i.

Vi har vår verksamhet i Hedemora, Säters och Avesta kommun. Huvudkontoret finns i Hedemora och i Säter kan du besöka vårt lokalkontor. Banken har 40 anställda och en affärsvolym på 13 miljarder kr. Vi erbjuder dig våra tjänster med personlig service och engagemang.

Vi kan erbjuda dig som kund traditionella banktjänster såsom kassa, lån, betalning och sparande. Utöver dessa tjänster kan vi också erbjuda specialkompetens inom företag, juridik, lantbruk och skog, försäkringar samt aktiehandel. Och allt detta kan du upptäcka under ett och samma tak, lokalt.

sodradalarnassparbank.se

Dela sidan: