Skriv sökord

Södra Dalarnas Sparbank söker en medarbetare till kundcenter

Lediga tjänster
avstå alkohol och andra droger, medarbetare till kundcenter

Senast uppdaterad: 7 september, 2021

Vill du vara nära kunden och ha ett omväxlande arbete?

Södra Dalarnas Sparbank söker en medarbetare till kundcenter. Vi sätter stor vikt vid kundens upplevelse i mötet med banken och här kommer du ha en nyckelroll.

Vi erbjuder en omväxlande roll för dig som brinner för service och ett nära möte med kunden. Du möter våra kunder fysiskt på våra kontor, via telefon och digitala kanaler. Din breda kompetens är avgörande för att se affärsmöjligheter, identifiera kundens behov och slussa vidare till rådgivare. Du verkar enligt bankens värdeord engagerad, professionell och ansvarstagande.

Du kommer huvudsakligen vara placerad på bankens kontor i Säter. Här ingår du i ett team på 5 personer som jobbar i ett nära samarbete rund kunderna. Kontoret hanterar bankens samtliga förkommande produkter och tjänster. Arbetsfördelningen kommer variera över tid beroende på behov på bankens kontor.

Om dig

Du har förmåga att se och agera på affärsmöjligheter och kundens behov samt en utpräglad servicekänsla. Du förväntas vara nyfiken, flexibel och engagerad i dina och kontorets arbetsuppgifter vilket också innebär ett intresse för de nya digitala produkter och/eller tjänster som löpande tas fram. Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas i rollen.

Du har företrädelsevis erfarenhet av bankbranschen i form av service och/eller rådgivning. Swedseclicens samt ett genuint intresse för att ha kunden i fokus är meriterande.

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-30.
Ansök via mejl till henrik.lundback@sodradalarnassparbank.se

Om Södra Dalarna Sparbank

Södra Dalarnas Sparbank är en lokal bank med en stark tillväxt. Vår framgång ligger i ett nära och personligt förhållande till våra kunder. Vi vill vara tillgängliga oavsett om det är digitalt eller genom ett besök på våra kontor. Vi verkar i Avesta, Hedemora och Säters kommun. Årligen delar vi ut cirka 2 miljoner till projekt och sponsring för att utveckla Södra Dalarna till en livskraftig region.

www.sodradalarnassparbank.se

Dela sidan: