Skriv sökord

Snapphanebygdens Sparbank söker privatrådgivare till kontoret i Vittsjö

Lediga tjänster

Är du privatrådgivare? Bli en del av vår härliga bankfamilj!

Är du en erfaren privatrådgivare som vill ha mycket frihet på en liten bank med stor potential, där både du och kunderna sätts i första rummet? Bingo – då kan du vara den vi söker! Just nu letar vi efter en privatrådgivare till vårt kontor i härliga Vittsjö. 


Få en varierad vardag med många spännande kontaktytor

Snapphanebygdens Sparbank är en liten, personlig sparbank där kunderna står i fokus. Här vill vi att kunderna skall komma in till kontoret för att göra sina bankärenden, eller bara säga hej! Nu söker vi alltså en privatrådgivare som vill bli en del av vår lilla bank-familj. 

Som privatrådgivare hos oss blir du en del av vårt kontor i Vittsjö. Ett litet, men trevligt kontor där du blir bankens ansikte utåt. Här kommer du hantera alla typer av kunder och ärenden, vilket gör att ingen dag blir den andra lik! Som privatrådgivare hos oss kommer du arbeta med hela spektret av att låna, spara och försäkra. Eftersom vi är byns enda bank har vi kunder från alla stadier i livet. Här möter du allt från ett ungt par som köper sitt första hus, till äldre som behöver hjälp med att placera pensioner. 

Frihet under ansvar – vårt framgångsrecept

På Snapphanebygdens Sparbank litar vi på våra medarbetare, och frihet under ansvar är ett koncept vi tror hårt på. Detta är kanske extra påtagligt på vårt mindre kontor i Vittsjö där du kommer vara den enda privatrådgivaren på plats. 

Eftersom vi är övertygade om att glada medarbetare ger glada kunder (Vilket i sin tur leder till en glad bank!) så arbetar vi hårt för att du skall trivas hos oss. Goda villkor och bra balans mellan arbete och privatliv är en självklarhet för oss. Här finns dessutom mycket intern kompetens, så här har du alla möjligheter att vidareutvecklas inom till exempel spara/låna! 

Vi söker dig – en erfaren privatrådgivare som vill bli bankens ansikte utåt

Du som söker den här tjänsten ser vi har både Swedsec-licens och bolånelicens. Vi tror att du antagligen arbetar som privatrådgivare i dagsläget, eller så har du kanske gjort det tidigare. 

Som person är du social, utåtriktad och gillar att träffa nya människor varje dag. Vi tror helt enkelt att du brinner för kundmötet. Vidare har du ett starkt driv och är en riktig hejare på att prioritera att strukturera din arbetsdag, eftersom du har både mycket frihet och mycket ansvar. 

Då du är bankens ansikte utåt så finns det även utmärkta möjligheter för dig att arbeta med både kontoret och bankens utveckling, och få in fler kunder till den härliga sparbanksgemenskapen. Om du dessutom har ett starkt kundfokus och ett affärsmässigt tänk som kan driva banken framåt är det inget snack om saken – du är den vi söker!


Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Vänta i så fall inte – utan skicka in din ansökan redan idag! 


Sista ansökningsdag är den 18 mars 2020


Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till:

Jörgen Borgström, +46 (0)451-77 56 66, jorgen.borgstrom@snapphanebygdenssparbank.se