Skriv sökord

Snapphanebygdens Sparbank söker kundtjänstrådgivare

Lediga tjänster
Cropped shot of two businesspeople shaking hands during a meeting in the boardroom

Vill du vara vår sparbanks ansikte utåt? Bli kundtjänstrådgivare!

Har du en naturlig fallenhet för kundservice och ett genuint intresse för människor? Gillar du ordning och reda samt vill ta steget in bankbranschen? Bingo – då kan du vara vår nya kollega! Nu söker vi en kundtjänstrådgivare för ett vikariat på ett år.

Scrolla ner för att läsa mer om en god företagsgemenskap, varierande arbetsdagar och spännande utvecklingsmöjligheter!


Utvecklas inom rådgivning och ta steget in i bankvärlden

Snapphanebygdens Sparbank är en liten, personlig sparbank där du som medarbetare är i fokus. Vi har en härlig familjär stämning där alla känner alla, och nu söker vi alltså en kundtjänstrådgivare som vill bli en del av vår lilla bank-familj.

Som kundtjänstrådgivare hos oss blir du våra kunders första kontaktyta i deras möte med vår bank. Det är ett mycket viktigt jobb, men framförallt väldigt både socialt och roligt! Hos oss får du breda arbetsuppgifter som att svara i telefon och hjälpa kunder att öppna sparanden, betala räkningar och öppna mobilt bank-id. Tjänsten innebär mestadels digitalt arbete och är placerad på vårt gemytliga kontor i Bjärnum. För dig med en administrativ ådra och ett naturligt servicetänk kommer rollen som kundtjänstrådgivare bli en fantastisk inkörsport till bankbranschen. Ju mer du lär dig, desto mer komplicerade frågor får du vara med och hjälpa till med. Du kommer jobba nära dina kollegor och behöver aldrig sitta själv i kundtjänsten. På så sätt kan du alltid få tips och råd när det behövs!

Det här, och mycket mer, får du som medarbetare på Snapphanebygdens Sparbank!

Ett litet företag med god gemenskap!

Eftersom vi vet att glada medarbetare ger glada kunder, arbetar vi hårt för att låta medarbetarnas trivsel vara i fokus. Här får du goda villkor, friskvårdsbidrag och en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Om du skulle vara den hurtiga typen har vi även ett glatt gäng som tränar crossfit tillsammans en gång i veckan, men det är såklart inget krav!

Ta din Swedsec-licens hos oss!

Har du inte en Swedsec-licens sedan tidigare? Inga problem! Den kommer vi se till att du får under din tid här. Vi har dessutom mycket intern kompetens och goda möjligheter för dig att lära dig allt du någonsin velat kunna inom bankbranschen. 

Frihet under ansvar!

Att vi är ett litet företag på bara 18 anställda betyder inte att vi saknar kompetens – tvärtom! Här har vi nära till kompetens och ledning, vilket gör att vi verkligen har tid att bry oss om våra kunder och kollegor. Vi driver verksamheten på ett mänskligt sätt och litar helt på våra medarbetare. Med “frihet under ansvar” som ledord planerar du och dina kollegor hur er gemensamma arbetsdag ska se ut.

Vi letar efter dig som är serviceinriktad och gillar ordning och reda

För att briljera i rollen som kundtjänstrådgivare behöver du ha ett positivt sätt och ett genuint intresse för människor. Bankbranschen innebär mycket dokumentation och ställer därför krav på dig att vara ordningsam, samt ha en förtroendeingivande approach gentemot våra kunder. Högskoleerfarenhet är meriterande, men inget absolut krav. Det är främst ditt intresse för bank, kundservice och administration kommer vara avgörande för hur väl du lyckas i rollen! Om du dessutom ofta får höra att du har en bra telefonröst så är det inget snack om saken – du är den vi söker!

Är du vår nya kollega? Vi hoppas det!

Varmt välkommen med din ansökan senast 28e februari 2020.

Länk till ansökan: https://socialrecruiting.jobtip.se/kundtjanstradgivare