Skriv sökord

Snapphanebygdens Sparbank söker Företagsrådgivare

Lediga tjänster
företagsrådgivare, Snapphanebygdens Sparbank, ledig tjänst

Senast uppdaterad: 3 november, 2022

Vill du jobba i en bank som värderar samhällsengagemang och lokal närvaro högt, där den personliga kontakten med kunder är utgångspunkten?

Då är du rätt person för oss!

Hos oss får du möjlighet att ta hand om dina kunder. Vi jobbar med långsiktiga relationer och du får en egen kundstock som du har fullt ansvar för. Här är alla kunder viktiga och alla är välkomna in på banken. Våra kunder har direktnummer till sin kontaktperson. Det tycker både vi och våra kunder är bra. Det gör jobbet roligare och kunderna nöjdare.

Vi söker dig med stort eget affärsdriv. Du har jobbat med företagsrådgivning inom bank några år och du har såklart Swedsec-licens. Snapphanebygdens Sparbank har ett stort kundfokus och vi vill att du delar det. Vi och våra kunder värdesätter service väldigt högt. Och vi sätter stort värde på dig som person och dina personliga egenskaper. Som företagsrådgivare i Snapphanebygdens Sparbank har du stor frihet under stort ansvar. Du har möjlighet att jobba hemifrån när det passar jobbet och dina kollegor. Vi söker en lagspelare som ser det som naturligt att hjälpa en kollega när det behövs. Din placering kommer vara på kontoret i Bjärnum.

Här blir du en i gänget. Du kommer att få många trevliga och duktiga kollegor. På Snapphanebygdens sparbank fattar vi alla beslut lokalt, så du kommer ha nära till beslutsfattarna. Därför får du också stora möjligheter att påverka bankens utveckling. Vi jobbar hårt emellanåt, men framför allt så har vi kul på jobbet.

Vi vill vara världens bästa bank och du är välkommen att bli en del av oss.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av:
Jörgen Borgström, VD, 0451 – 77 56 66
jorgen.borgstrom@snapphanebygdenssparbank.se
Pierre Lundin, företagsmarknadschef, 0451-77 56 78 pierre.lundin@snapphanebygdenssparbank.se

Din ansökan skickas in via mejl till jorgen.borgstrom@snapphanebygdenssparbank.se

Rekrytering sker löpande.

Om Snapphanebygdens Sparbank

Snapphanebygdens Sparbank är en framgångsrik bank med god tillväxt och mycket nöjda kunder. Vi är den lilla fristående sparbanken som erbjuder den absolut bästa servicen. Med kontor i Bjärnum och Vittsjö finns vi alltid nära våra kunder. Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunderna i bygderna runt omkring. Vi är stolta medlemmar i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank för att erbjuda våra kunder alla tjänster inom bank och försäkringar oavsett om det är till privatpersoner eller företag.

snapphanebygdenssparbank.se

Dela sidan: