Skriv sökord

Snapphanebygdens Sparbank söker ekonomiassistent

Lediga tjänster
Cropped shot of two businesspeople shaking hands during a meeting in the boardroom

Intresserad av ekonomi eller administration? Bli ekonomiassistent hos Snapphanebygdens Sparbank!


Är du intresserad av administration och vill ha ett omväxlande, spännande jobb där du kan utvecklas inom administration och ekonomi? Vill du få in en fot i bank- eller administrationsbranschen? Då kan du vara den vi söker! Just nu letar vi efter en ekonomiassistent till ett vikariat på ett år.

Bli en del av vår bankfamilj!

Snapphanebygdens Sparbank är en liten, personlig sparbank där du som medarbetare är i fokus. Vi har en härlig familjär stämning där alla känner alla, och nu söker vi alltså en ekonomiassistent som vill bli en del av vår lilla bank-familj.

Som ekonomiassistent kan vi garantera dig ett spännande och varierande jobb där ingen dag är den andra lik! En vanlig dag på jobbet kan du få göra allt från att sköta kravhantering, betala bankens fakturor, och ha hand om lånegranskning till att svara i bankens växel och ha kontakt med våra härliga kunder. Kort och gott – här får du prova på lite allt möjligt inom administration och ekonomiarbete på en bank. Ett utmärkt sätt att få in en fot i branschen, helt enkelt!

Glada medarbetare ger glada kunder – vi tror på frihet under ansvar

Eftersom vi vet att glada medarbetare ger glada kunder, arbetar vi hårt för att låta medarbetarnas trivsel vara i fokus. Här får du goda villkor, en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi har även en väldigt låg personalomsättning, vilket vi ser som ett kvitto på att att våra medarbetare trivs! Eftersom vi är en liten bank med mycket intern kompetens så finns det goda möjligheter att växa och utvecklas inom det område som just DU är extra intresserad av. Om du skulle vara den hurtiga typen har vi även ett glatt gäng som tränar crossfit tillsammans en gång i veckan, men det är såklart inget krav!

På Snapphanebygdens Sparbank litar vi på våra medarbetare, och frihet under ansvar är ett koncept vi tror hårt på. Vi är övertygade om att våra medarbetare presterar som bäst när det inte är en ”peka med hela handen”-chef som står och hänger över axeln. Här får du alltså möjlighet att tillsammans med dina kollegor själv planera din dag.

Snapphanebygdens Sparbank – där ditt driv står i fokus!

Du som söker den här tjänsten har ett brinnande intresse för ekonomi och administration. Erfarenhet är såklart meriterande, men inget absolut krav. Kanske gick du ekonomi på gymnasiet? Eller så kanske du har arbetat administrativt och vill testa på bankbranschen? Här lär vi dig allt du behöver kunna för att sköta ditt arbete galant, och du kommer arbeta nära ekonomichefen som alltid finns tillhands för frågor och tips. 

Vad som är viktigast för oss är att du en driven person med pondus, hög integritet och ett noggrant, metodiskt arbetssätt. Eftersom du kommer ha en del kundkontakt så är det såklart även viktigt att du har goda svenskkunskaper och är en utåtriktad, positiv person som gillar att möta nya människor. 

Nu har vi kommit till slutet av den här jobbannonsen, och vi hoppas att vi har lyckats övertyga dig att söka tjänsten! Om så är fallet – vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag. 

Hoppas vi ses!

Varmt välkommen med din ansökan senast 28e februari 2020.

Länk till ansökan: https://socialrecruiting.jobtip.se/ekonomiassistent-GLDa827kvy

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *