Skriv sökord

Snapphanebygdens Sparbank söker personal till Kassa/Kundtjänst

Lediga tjänster
Snapphanebygdens Sparbank - Kassa/Kundtjänstnst

Senast uppdaterad: 18 november, 2021

Gillar du ordning och reda? Då är du personen vi söker. Vi växer hela tiden och därför behöver vi nu bli fler och söker personal till kassa/kundtjänst.

Snapphanebygdens Sparbank – Kassa/Kundtjänst

Vi söker dig som är utåtriktad och gillar att ge bra service. Samtidigt kräver tjänsten god ordning och reda. Du kommer i huvudsak att jobba i kassa/kundtjänst på vårt kontor i Bjärnum.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 70 %.

Om dig

Har du tidigare vana från jobb på bank är det meriterande. Om du har annan erfarenhet, så kan du lära dig bank. Du kommer få många glada kollegor som du kan lära dig mycket av.

Datorvana, god svenska och ett glatt humör är ett krav.

Om tjänsten

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter i kassa/kundtjänst. Allt från kontanthantering, till att svara i telefon och hjälpa kunder med sina digitala tjänster.

Eftersom vi är en liten bank, så finns det stor variation på arbetsuppgifter och du kommer alltid vara bankens ansikte utåt.

Vi ser att du som söker tjänsten vill stanna i denna roll en längre tid hos oss. Vi har funnits i över 150 år och tänker långsiktigt. Det gillar våra kunder.

Har du frågor kontaktar du vår VD Jörgen Borgström 0451-77 56 66.

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan och ditt CV direkt till jorgen.borgstrom@snapphanebygdenssparbank.se.

Om Snapphanebygdens Sparbank

Snapphanebygdens Sparbank är en fristående sparbank i Hässleholms och Osby kommun. Våra kunder består i huvudsak av privatpersoner, mindre och medelstora företag, lantbrukare och föreningar. Våra styrkor är vårt lokala engagemang och vårt fokus på att ha nöjda kunder. Vi har inga aktieägare och bankens vinst stannar alltid i bygden.

Lokal – Självständig – Personlig

Snapphanebygdens Sparbank är en liten fristående bank med korta beslutsvägar och stora möjligheter att anpassa oss till just dig.

Vårt hjärta finns i Bjärnum och Vittsjö, men oavsett var i Sverige du bor – kan du alltid få kontakt med oss. Hur du än väljer att träffa oss – personligen, telefon eller internet – är du alltid välkommen hos oss. För oss är personlig service och goda kundrelationer en självklarhet.

www.snapphanebygdenssparbank.se

Dela sidan: