Skriv sökord

Småföretagsrådgivare sökes till Tjörns Sparbank

Lediga tjänster
Småföretagsrådgivare sökes till Tjörns Sparbank

Senast uppdaterad: 4 januari, 2022

Småföretagsrådgivare – Vill du bli vår nya kollega? Tjörns Sparbank söker en engagerad medarbetare till företagsavdelningen.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Som småföretagsrådgivare arbetar du mot de lite mindre företagen och du har ansvar för en egen kundstock. Din uppgift blir att utveckla affärer med befintliga företagskunder samt att knyta nya kunder till banken.

Vi söker dig som är en teamspelare som brinner för service, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och gillar att hitta nya affärsmöjligheter. Du arbetar nära kunden med rådgivning, finansiering, företagsanalyser och försäljning utifrån varje enskild kunds behov. Arbetet ställer krav på att du har god analytisk förmåga, jobbar strukturerat och är duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift.

Som person visar du engagemang och tar ansvar, du är målinriktad, drivande och har ett genuint intresse för företagsaffären. Du är lyhörd och social med förmågan att skapa tillit och förtroende.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Tidigare erfarenhet från arbete med företagsrådgivning på bank eller motsvarande är meriterande.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning.

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av företagsmarknadschef Thomas Hedström, tel. 0304-67 68 68 alternativt thomas.hedstrom@tjorns-sparbank.se.

Facklig representant för Finansförbundet Mathias Cedergrund nås på tel. 0304-67 88 05 alternativt mathias.cedergrund@tjorns-sparbank.se.

Välkommen att mejla din ansökan och CV senast 2 februari till HR-specialist elisabeth.andersson@tjorns-sparbank.se.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi bryr oss om

Tjörns Sparbank är bygdens bank och inte en bank i mängden. Ända sedan 1906 har vi jobbat efter samma grundidé. Att sparande är för alla människor och att en sparbanks vinst ska återinvesteras i bygden så att den kommer till nytta för många. Idag har vi tre kontor på Tjörn, alla med engagerad personal och personlig service. Och än idag följer vi sparbanksidén. Att hjälpa människor och företag att förverkliga sina drömmar genom en sund och hållbar ekonomi och samtidigt göra vår bygd till en bättre plats. Det är därför vi stöttar massor av lokala föreningar och initiativ inom idrott, kultur, samhälle och skola. Det tror vi att många har glädje av.

Jobba hos oss – forma din egen och andras framtid | Tjörns Sparbank (tjorns-sparbank.se)

Dela sidan: