Skriv sökord

Skurups Sparbank söker en Rådgivare till Kundtjänst

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 19 mars, 2020

Skurups Sparbank är mitt uppe i ett omfattande digitalisering- och förändringsarbete. Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och våra lokaler för att möta våra kunders behov. Kundupplevelsen blir allt viktigare och leverans av service blir avgörande. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss. Vi tror på att kundnöjdhet börjar med professionella och nöjda medarbetare och ett tydligt ledarskap. Vägen dit går via ett öppet klimat, en trevlig arbetsmiljö samt inte minst arbetsglädje.

I vårt Kundcenter möter vi bankens kunder, via bankens telefonväxel, digitala kanaler eller fysiska möten. Vi erbjuder hjälp med olika bankärenden, allt från serviceärenden till bolån och rådgivning, men också med allmänna frågor och support för digitala tjänster. Vi har också hand om bankens småföretag.
Rådgivare i kundtjänst
Som rådgivare i kundtjänst är du bankens ansikte utåt. Du ansvarar för att med lyhördhet och proaktivitet ge alla sorters kunder en effektiv service med högsta kvalité. Du löser kundens behov där bankens alla kanaler och tjänster är en självklar och naturlig del. Du bidrar aktivt till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad. Komplexa ärenden förmedlar du till rätt kompetens.
För att lyckas…
vill vi att du har tidigare erfarenhet av arbete inom service och kundsupport i bank eller liknande verksamhet. Någon form av Swedseclicens är meriterande. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Du har mycket energi, är social och utåtriktad och duktig på att skapa förtroendefulla kundrelationer. Du brinner för att göra affärer och att proaktivt skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder. Du är lyhörd, ansvarsfull, självständig och prestigelös samt bra på att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är viktigt att du delar våra värderingar och känner stort engagemang och ansvar för ditt arbete, dina kollegor och ditt företag.
Vi söker en medarbetare med stor nyfikenhet och intresse för omvärlden och den tekniska utvecklingen och som vill vara med och utveckla kundmötet och framtidens bank.
Frågor?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Josefin Oxenholt, 073–0887566 eller Anders Mårtensson 070–2279012.
Är du den vi söker?
Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev på ansokan@skurupssparbank.se senast den 25 mars 2020. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Om Skurups Sparbank
Skurups Sparbank skiljer sig från en vanlig bank på många sätt. Som Sparbank har vi inte några aktieägare som kräver utdelning. Vårt överskott återinvesterar vi i vårt verksamhetsområde. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar samt att bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, skola, kultur och näringsliv. Genom det fortsätter vi att vara den katalysator för lokal tillväxt som var sparbankens syfte från allra första början. Banken har idag en affärsvolym på drygt 13,5 miljarder kronor och en stark position på marknaden. Hos oss arbetar 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup.