Skriv sökord

Välkommen till Sidensjö!

I samhället
Sidensjö Sparbank, Göran Arnmark, Vd
Sidensjö Sparbank, Göran Arnmark, VD

Senast uppdaterad: 25 november, 2021

Välkommen till Sidensjö, mitt i Örnsköldsvik!

Sidensjö Sparbank har sedan 122 år funnits till för att stötta människorna på orten. Nu är det dags för nästa steg i vår långa historia. Våren 2022 öppnar vi i centrala Örnsköldsvik – för att komma ännu närmare våra privat- och företagskunder och förbättra vår service, fortsätta resan med att återinvestera i närområdet och för att vi inte är som andra banker. 

Sidensjö Sparbank expanderar. Vi har länge haft en stor del av våra kunder i Örnsköldsvik och med en fast mötesplats centralt kommer vi att finnas tillgängliga ännu närmare våra kunder som bor eller arbetar i staden. Vi tror på vår verksamhet och på kommunen där det blåser positiva vindar i Örnsköldsvik, inte
minst på företagarsidan.

– Vi tar med oss samma personal, samma kunnande och samma goda bemötande när vi nu utökar. Vi har byggt ut vårt huvudkontor i Sidensjö och rustar även upp kontoret i Skorped, så engagemanget på hemmaplan kommer inte på något sätt att avta, berättar Sidensjö Sparbanks VD Göran Arnmark och fortsätter:

– Vi tror på det personliga mötet och att finnas tillgängliga när det passar kunden. Vi har alltidvarit nära men kommer nu ännu närmare även geografiskt för de som bor eller arbetar i
Örnsköldsvik. En spännande tid ligger framför oss. Satsningen befäster det som vi och våra kunder redan vet: Sidensjö Sparbank är inte som andra banker. Vi ser människan och gör skillnad genom att återinvestera vår vinst i närområdet.

Sidensjö Sparbank är en självständig sparbank som har en lång historia bakom sig. Drivkraften år 1899 var att ge bygdens folk möjlighet att förmånligt låna och sätta in pengar för att på så sätt stimulera utvecklingen på orten. Samma drivkraft lever kvar efter mer än 100 års verksamhet.

Vi bedriver idag en komplett bankverksamhet riktad mot privatpersoner och företag i Örnsköldsviks kommun. Verksamheten bedrivs lokalt och styrs av människor från verksamhetsområdet. En sparbank har inget krav på vinstintresse från utomstående ägare. Vinsten återinvesteras för verksamhetsområdets och sparbankens bästa.

Läs mer om Sidensjö Sparbank

Sparbankernas Riksförbund

Dela sidan: