Skriv sökord

Sala Sparbank vann förstapris för bästa ledarskap

I samhället

Senast uppdaterad: 16 februari, 2024

Idag kan vi med stolhet berätta att Sala Sparbank har vunnit förstapris för ”Bästa ledarskap”. En nominering ifrån Brilliant Awards som innebär att Sala Sparbank har fått högst ledarskapsindex bland 240 deltagande företag.

– Vi har gjort en stor förändringsresa tillsammans under de senaste åren och att vi nu landat i en mycket hög medarbetarnöjdhet gör mig väldigt stolt. Vi har en tydlig målsättning och ett fantastiskt engagemang hos våra medarbetare och ledare. Med sparbanksidén i grunden som handlar om att vara med och bygga samhället som vi verkar och lever i , finns det en sådan stolthet i det vi alla gör, säger Per Skargren, vd på Sala Sparbank.

Brilliant om undersökningen och nomineringen

  • Bygger på data från organisationernas egna medarbetarundersökningar.
  • Insamlingen av data har pågått sedan 1 januari 2023 och har samlats in under hela året.
  • Alla användare av Brilliants plattform för medarbetarundersökningar är per automatik med i urvalet.

Brilliant Awards – Employee Experience är en årlig utmärkelse för de organisationer som lyckats skapa arbetsklimat med högt engagerade medarbetare eller organisationer med exceptionellt gott ledarskap. Finalister tas fram genom data från organisationens medarbetarundersökningar. Det innebär att det är medarbetarnas verkliga uppfattning som ligger till grund för den prestigefyllda utmärkelsen, och inte subjektiva bedömningar, nomineringar eller juryarbeten. 240 företag och 230 000 medarbetarsvar ligger till grund för utmärkelsen.

Läs mer på Brilliant Future

Dela sidan: