Skriv sökord

Roslagens Sparbank söker BRF-rådgivare

Lediga tjänster
BRF-rådgivare, sökes, Roslagens Sparbank

Senast uppdaterad: 3 november, 2022

Vill du vara med och utveckla vår rådgivning mot Bostadsrättsföreningar? Vi arbetar för närvarande igenom vårt arbetssätt mot BRF, för att bli mer relevanta, rådgivande och affärsinriktade. Då Brf-affären utgör en betydande del av vår utlåningsaffär på företagssidan är det viktigt för oss att både behålla befintliga volymer samt titta på nya lönsamma affärsmöjligheter.

Som BRF-rådgivare ingår du i vår företagsgrupp bestående av 19 personer och tillsammans med dina kollegor kommer du att vara ansiktet utåt mot marknaden och våra kunder. Vi har en tydlig ambition av att växa och vara synliga på företagsmarknaden i Roslagen.

Som rådgivare har du ett ansvar som inkluderar försäljning, riskbedömning, kundnöjdhet samt lönsamhet på befintliga och nya kunder. Du ansvarar för en kundbas som främst består av Bostadsrättsföreningar. I och med vår vilja att växa på marknaden ingår även prospektering av nya kunder som en del av uppdraget. Kunderna värderar oss som bank efter vår serviceförmåga, professionalism, långsiktighet och ömsesidiga affärsrelation. Arbetet kräver även hög kompetens vad gäller social förmåga, egen drivkraft, planering och struktur.

Om dig

Vi ser att du har erfarenhet från fastighetsfinansiering och är van vid rådgivning och ränteförhandling. Du har en förmåga att på ett strukturerat och professionellt sätt axla rollen som affärspartner. Vi ser vidare att du är utåtriktad och utpräglat affärsfokuserad, har en hög egen drivkraft och finner det stimulerande att utveckla befintliga affärsrelationer inom bankens prioriterade affärsområden, såväl som att knyta nya relationer. Stor vikt läggs vid ett proaktivt arbetssätt.

Sökande till befattningen bör uppfylla följande:

  • Relevant erfarenhet av bank, gärna från både privat och företagsrådgivning.
  • Akademisk bakgrund är meriterande men kan ersättas av relevant erfarenhet.
  • Strukturerad och analytisk.
  • Ansvarstagande med stort eget driv.
  • Swedsec Rådgivarlicens
  • Swedsec Bolånelicens (inget krav men meriterande)
  • Certifikat för försäkringsförmedling (inget krav men meriterande)

Ansvarig för befattningen rapporterar till Företagschef/ Biträdande företagschef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och avser heltid

Ansökan och kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Företagschef Johan Persson på 0176-77 199, johan.persson@roslagenssparbank.se alt. Bitr Företagschef Håkan Koert 0176-77146 hakan.koert@roslagenssparbank.se,
Våra fackliga representanter är för Finansförbundet Lars Pettersson (0176-77 135) och för Saco Markus Berglund (0176-77 104)

Vi arbetar med processen löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 november –2022, genom att registrera den via vår hemsida roslagenssparbank.se/jobb

Om Roslagens Sparbank

Roslagens Sparbank, en av Sveriges 59 lokala sparbanker, verkar i och för Roslagen. Vår vision är ”Ett attraktivt och öppet Roslagen i tillväxt” och tillsammans med våra fyra stiftelser eftersträvar vi ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet för våra kunder och samhället i stort. Vi är en fristående sparbank utan aktieägare där alla beslut fattas i Roslagen. Det faktum att vi inte har några aktieägare gör att vi istället kan dela ut en del av vår vinst till våra fyra stiftelser, som använder pengarna till det vi brukar kalla ”samhällsnytta”. Sedan stiftelserna bildades har banken avsatt cirka 145 Mkr till samhällsnytta – det är något vi är stolta över och en viktig faktor till att vi som arbetar i Roslagens Sparbank har valt att jobba här!

Vi har en affärsvolym på cirka 40 mdkr, cirka 110 anställda och våra 49 000 privat- och företagskunder kan möta oss på något av våra 4 kontor (Norrtälje, Älmsta, Hallstavik och Rimbo), i vår egen telefonbank eller via mobil- eller internetbanken. Tack vare vårt samarbete med Swedbank kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster.

Vill du göra skillnad för Roslagen tillsammans med oss – välkommen med Din ansökan!

Dela sidan: