Skriv sökord

Rådgivare till Privataffären sökes till Sparbanken Alingsås

Lediga tjänster
Sörmlands Sparbank - Företagsrådgivare sökes till Nyköping

Senast uppdaterad: 25 november, 2021

Rådgivare till Privataffären sökes till bankens kontor i Alingsås.

Alingsås är en lokal bank med kontor i Alingsås, Lerum, Vårgårda, Herrljunga och Sollebrunn. Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när banken grundades 1833. Sparbanksidén handlar om vår lokala förankring och vår vilja att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Den handlar också om att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället. Vi har ca 125 anställda på våra fem kontor och alla medarbetare skapar och vårdar långsiktiga relationer med våra kunder. Läs mer på sparbankenalingsas.se.

 

Din vardag som Rådgivare till Privataffären

Alingsås är en spännande marknad med tydlig tillväxt vilket ger oss stor potential att öka våra affärer genom kvalificerad rådgivning mot privatpersoner, företag och företagsledare. Våra medarbetare har hög kompetens och kan möta alla kundens behov. Som medarbetare har du fina möjligheter att utvecklas i olika roller och kompetensområden i våra starka och engagerade team. Tillsammans skapar vi den bästa upplevelsen för kunderna här i Alingsås.

Det finns sammanlagt 36 tjänster på Alingsåskontoret fördelade på följande yrkesroller; kontorsledning, kundrådgivare, kundansvarig med inriktning företag och premium.

Rådgivaren ansvarar för att på ett enkelt, öppet och engagerat sätt möta alla privat- och företagskunders behov av service, bokad rådgivning, produkter och tjänster samt verka proaktivt för att kunderna har en sund ekonomi.

I arbetsuppgifterna ingår att:

 • Hålla en hög servicenivå i alla kundmöten.
 • Erbjuda och sälja våra produkter, tjänster och kanaler utifrån kundens behov.
 • Ha både kundnöjdhets- och lönsamhetsperspektivet som utgångspunkt för alla kundmöten.
 • Aktivt bidra till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad.
 • Huvudsakligen träffa kunder i bokade rådgivningsmöten.
 • Träffa kunder i det spontana mötet, där kunden väljer om det ska ske fysiskt, digitalt eller via telefon.
 • Hålla dig uppdaterad om den digitala utvecklingen och på ett pedagogiskt sätt beskriva hur de digitala tjänsterna används.

Vem är du?

Vi vill vara den bästa banken och det självklara valet för alla och du som söker vill växa tillsammans med oss. Det kräver att du är med och tar ansvar för din egen utveckling och vi uppmuntrar ett ständigt lärande. Vi söker i första hand dig som bor i, eller har anknytning till, våra fyra verksamhetskommuner; Alingsås, Lerum, Vårgårda och Herrljunga.

För att lyckas i rollen som Rådgivare tror vi att du:

 • Skapar innovativa idéer och lösningar utifrån kundens behov och överträffar kundens förväntningar.
 • Snabbt förändrar ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter.
 • Tar initiativ till kundkontakter och kan driva och leda dig själv.
 • Vill förverkliga Sparbanksidén.
 • Bemöter medarbetare och kunder i enlighet med bankens värderingar – enkel, öppen och engagerad.
 • Det är meriterande om du har Swedsec Rådgivarlicens och Bolånelicens samt godkänt certifikat i Försäkringsdistributionsrätt FFL.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Patrik Jensen, patrik.jensen@nexerrecruit.com, mobil 070-2375734.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt men senast den 14 december.

Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Anna Sipinen telefon 0322-787 65.

Dela sidan: