Skriv sökord

Rådgivare sökes till Sparbanken Västra Mälardalen

Lediga tjänster
rådgivare sökes, Sparbanken Västra Mälardalen, ledig tjänst, ledigt jobb, rådgivare

Senast uppdaterad: 30 augusti, 2022

Vi satsar framåt och behöver bli fler. Just nu har vi behov av rådgivare på alla våra kontor, alltså i Köping, Arboga och Kungsör. Vi behöver också förstärkning till vårt Kundcenter, som finns i Köping.

Att du gillar att träffa människor tar vi för givet. Social, glad och noggrann tror vi också att du är. Som rådgivare hos oss jobbar du med att träffa kunder på något av våra kontor. Du kan också ingå i vårt härliga gäng på Kundcenter, där du främst möter kunder digitalt och via telefon. Swedsec Rådgivarlicens och Bolånelicens behöver du på sikt. Men ingen fara om du inte har dem idag, det löser vi tillsammans.

På Sparbanken Västra Mälardalen är vi idag 77 medarbetare. Många är rådgivare hos oss, men vi har också specialister, till exempel inom försäkringar, skog- och lantbruk och juridik. Tillsammans är vi ett glatt gäng som gillar att hjälpa varandra, och våra kunder såklart.

Sök tjänsten!

Mejla din ansökan och CV så snart som möjligt, men senast den 30 september till rekrytering@sparbankenvm.se. Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Rådgivare sökes!

Placeringsort: Köping/Arboga/Kungsör

Har du frågor?

Kul att du vill veta mer. Hör av dig till
Jan Ulväng, rörelsechef, 0221-344 02 eller jan.ulvang@sparbankenvm.se

Facklig företrädare för Finansförbundet är
Susanne Sirby, 0589-875 07 eller susanne.sirby@sparbankenvm.se

Om Sparbanken Västra Mälardalen

En lokal Sparbank. För dig. Vad vill du ha av en bank? Är svaret bra banktjänster och kunniga rådgivare? Kul! För det har vi. Och vi är faktiskt den enda banken i världen som har sitt huvudkontor i Köping. Det är vi såklart väldigt stolta över.
Vi är också stolta över att vi ger tillbaka delar av vår vinst till bra och hållbara saker i Köping, Arboga och Kungsör. Det har vi gjort ända sedan vår bank startade 1845. Så vad betyder det för dig som kund? Jo, att du är med och gör det bättre för alla oss som bor, lever och verkar i Västra Mälardalen.
sparbankenvm.se

Dela sidan: