Skriv sökord

Rådgivare sökes till Sparbanken i Karlshamn

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 4 maj, 2020

Vill du jobba med ett härligt team på Sparbanken i Karlshamn? Gillar du att ge service och överträffa kundernas förväntningar? Då kan detta vara något för dig!

Som medarbetare hos oss får du arbeta på en bank som skiljer sig från alla andra. Vi är en stor liten bank. Vi har åtta kontor på sex orter men är en helhet tillsammans– en bank. Hos oss är alla medarbetare lika värda och allas insats viktig. Det är våra gemensamma insatser som bygger banken; en lokal äkta Sparbank vars syfte är att ge tillbaka och utveckla den byggd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över. Nu söker vi en person som ska jobba på vårt kontor i Karlshamn.

Om jobbet
Som rådgivare är du en del av ett team som ansvarar för att möta alla privatkunder som besöker kontoret; både bokade och spontana kundmöten. Du jobbar med kundens hela ekonomi, och du arbetar självständigt med hela vårt produktutbud. Du bidrar aktivt till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad genom att du håller dig uppdaterad om den digitala utvecklingen och har förmåga att förmedla detta till kund.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen
Vi söker dig som är social, trygg, resultatinriktad och har lätt för att skapa förtroende i kundmötet. Att ta egna initiativ och ha ett starkt eget driv är förutsättningar för att lyckas i rollen. Du behöver ha ett brinnande intresse för kundmötet.
Du har högskola/universitets-utbildning inom ekonomi.
Det är meriterande om du har Swedseclicens inom Investeringsrådgivning samt Bolån.

Varför jobba med mig och mitt team? – Katarina Nilsson
Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang och ett driv att alltid se till att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Det är viktigt för oss att må bra och ha kul på jobbet så att vi kan fortsätta leverera bästa servicen till våra kunder. Som en del i vårt team kommer du att få utveckla och utvecklas.
Jag som chef lägger stor vikt på dig som individ men även på teamet. För att lyckas i denna roll ska du tycka om blandade arbetsuppgifter och gilla ett högt tempo. Du ska även brinna för behovsanpassad försäljning.

Arbetsplatsen
På Sparbanken i Karlshamn drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Nära – Bra – Nyttig. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

Tjänsten är tillsvidare och på 100 % och tillträdes efter överenskommelse. Personligt brev och CV skickas till marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se senast 2020-05-15. Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Upplysningar kring tjänsten lämnas av:
Kontorschef Karlshamnskontoret, Katarina Nilsson 0454–304400, katarina.nilsson@sparbankenikarlshamn.se
Facklig kontaktperson är Kim Olsson, 0454–304400, kim.olsson@sparbankenikarlshamn.se.

Våra grundläggande värderingar kommer från sparbanksrörelsen och den nytta och flit som sparsamhet tillför individ och samhälle.
Motivet för att bilda Sparbanker var framförallt att främja den enskilda människans sparande och att förmedla lån för att vidareutveckla bygden. Vår position som självständig Sparbank ger oss en unik möjlighet att vara en bank med lokalt engagemang och skapar långsiktighet i vår strävan att bedriva en bra bankverksamhet i vårt verksamhetsområde.

Vår Vision
Sparbanken i Karlshamn skall vara den ledande banken i verksamhetsområdet och den självklara finansiella partnern för privatpersoner, företag, kommun, kyrkliga samfälligheter och föreningar.

Vår Affärsidé
Sparbanken i Karlshamn skall genom ett starkt lokalt kontorsnät och ett komplett utbud av finansiella tjänster och produkter erbjuda våra kunder personlig bankservice av hög kvalitet.

Vi har funnits sedan 1829
Sparbanken i Karlshamn grundades 1829. 1966 fusionerade Karlshamns Sparbank med Asarums och Mörrums Sparbank. 1998 köptes Föreningsbankens verksamhet i Karlshamn och Ringamåla. Våren 2008 fusionerade banken även med Kyrkhults Sparbank. Årsskiftet 2014/15 förvärvades Sparbanken Skånes kontor i Olofström.